Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Bőv. Lent.

Mit csináljak? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
A gyerekem most lesz egy éves, és kb 1 hónapja alig ül meg az etetőszékben, feszeng, hisztizve sír, kiköpi a kaját.... Ha kiveszem az etetőszékből, akkor minden rendben van, mosolyog, játszik. Na mármost, a gyerek éhes, de nem marad meg az etetőszékben! A sima szék nem megoldás, arról lefordul. :( Ha a földön ülök, akkor mindig bele akar mászni a kajába, megint nem jó. Már a falnak megyek!!! Adjatok tanácsot, ti mit tettetek, ha voltatok ilyen vagy hasonló helyzetben. Köszi!

2012. márc. 14. 17:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem kapott másik etetőszéket, párszor hagyom/hagytam hogy belemásszon a kajájába, túrt, maszatolt kedvére, most egy kicsit jobb a helyzet. Nem kap egy nap 5x enni, mert nála nincs értelme, végre beláttam én is, hanem csak 3x, és így elég normálisan eszik. :) Mostmár nem midnen alkalommal akar kimászni a székből.... Ja, és ami nálunk nagyon fontos, kell neki mindig valami játék, vagy cumisüvegkupak, vagy valami, amivel lefoglalja magát. Nálunk ez vált be. :)
2012. ápr. 2. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!