Mi lehet ez a kiütés a kislányomon?
Figyelt kérdés
Kislányom szerdán reggel kb 10 pici kiütéssel kelt fel. Csak az arcán van, illetve a jobb kezén egy és ennyi. Tegnap elvittem az orvoshoz aztmondja hogy ezt valami bolha csiphette igy meg, nem himlős a lányom. Bölcsődébe senki sem himlős, ma vittem újra mivel az orvos aztmondta vigyem. Nem lázas, semmi más szokatlan nincs. De milyen bolha? Mikor macskánk sincs meg semmilyen háziállatunk. Ha bolha csípi meg az viszket.jan. 31. 15:57
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a bölcsibe egyik gyerek sem pöttyös csak az én gyerekem. Keddenként és péntekenként jár. Itthon meg nem hiszem, ugyanott alszik és 48 órája nem jelent meg rajta új pötty.
jan. 31. 21:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!