Mit csináljak? Bőv. Lent.
"Ha a földön ülök, akkor mindig bele akar mászni a kajába"
nem lehet, hogy csupán ez a baj? muszáj megismernie az ételt, van egy ilyen korszaka. tedd elé, másszon bele, maszatoljon össze mindent :)
esetleg közben mondókázz
hmmm... lehet, viszont minden regggel együtt eszik a család, és akkor mindig kap kenyeret, szalámit, sajtot, szóval mindent, amit mi eszünk, és ő gyakorolja az evést, hogyan kell a szájába tenni, és az étel egy részével persze játszik is. A következő étkezésnél sincs gond általában, az gyümölcs túróval, vagy keksszel, vagy hasonló. Az ebéd már mókásabb, vagy eszik, vagy nem. És így tovább. estére már szinte elviselhetetlen. :(
Én értem, hogy turkáljon, de most akkor hagyjam, hogy minden nap legalább egyszer amit adok neki, abbba belemászhasson??!! Bocsi, de ez nekem nagyon idegen. Az anyám sosem mesélte, hogy valaha beletúrtam volna mondjuk a krumplifőzelékbe... :S
TEgyük fel, hagyom... mennyi ideig fog ez az időszak tartani?
Ugyanezzel szenvedünk mi is,pedig csak 8.5 hónaposak vagyunk. (annyi különbséggel, h nem tud még járni)
Változott a helyzet azóta? Lehet, h másfajta etetőszék jó lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!