Hogy oldjam meg a napi sétát?
Mi is kis faluban lakunk, de nálunk a boltba be se lehet menni kocsival. Egy pékség, egy coop-os és egy magán bolt van a környéken, egyedül a coop-os boltba férne be a babakocsi, de nem engedik meg, hogy bemenjünk.
De egyébként mi is az úton sétálunk, sok helyen járda sincs. A forgalommal szemben kell közlekedni és nincs gond.
Mennyi idős baba?Unalmas menni ugyanazon az úton???:)
Aranyos vagy!Menj másfele.Sajnos ez a kisgyerekes lét erről szól.Mindig mindent ugyanúgy kell csinálni,ugyanakkor kell etetni,fürdetni,altatni,sétálni.És ha nagyobb lesz 1 nap 50 ezerszer kell bedobni a formafedobóba ugyanazt a formát :DDD
Ez sajnos ilyen,nagyon bele lehet fásulni:)))
20 hónapos a lányom és minden áldott nap,mindent ugyanúgy csinálunk....
Az előttem szólónak igaza van, de azért mégis más picit mondjuk városban menni, meg más az út mellett a semmit nézegetni, gondolom nagyon nem lehet megtenni, hogy másfelé mész, hanem házból ki és jobbra, vagy balra. Ha már jár a csöppség, akkor annyival könnyebb lesz, hogy másfelé is el tudtok jutni, vagy esetleg nem tudtok valami terepen is hatásos babakocsit beszerezni?
Nekem is rettentő unalmasak a napok, amit sajna a párom nehezen ért meg. ^^ Hiába, hogy városban lakom, de már kívülről ismerem a környék minden utcáját, szóval itt se olyan vészesen nagyok a lehetőségek, főleg mert a pici lány a boltban várakozást, vagy tömegközlekedési eszközön várakozást nem igazán kedveli, meg így influenza időszakban nem is nagyon vinném. Kitartás, és lesz majd könnyebb, ha együtt mehettek nagy sétákra! :)
akkor ne menjetek sétálni. úgyis még csak alszik a kocsiban, ringasd el és ha alszik akkor csinálgasd a kertet. teregess, ilyesmi, de ne hagyd kint egyedül! aztán nyáron már ha ül, lehet menni nézni ugyan azokat a házakat.
vagy ha apa hazaért akkor beültök a kocsiba és mentek másfele, mondjuk játszótér környékére sétálni. úgyis dög meleg lesz nappal
Na, igen. Én is örülnék, ha lenne egy kis veteményes kertem, udvarom. De az udvar is csak beton, plussz osztozunk a tulajjal. Egy családi háznak a felső részét béreljük, még egy balkon sincs, alul egy üzlet volt, de évek óta nem működik. Tőlünk kb. 500m-re papir újrahasznosító gyár van. Szerencsére a szag legalább a másik irányba megy.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!