Ti mikor cseréltétek le a babahordozót? Fiam 9,5 hónapos de még nincs 9 kg, viszont a feje+a lába már kilóg a babahordóból. Beültethetem már a 9-18 kg-os autósülésbe?
Nekem is az a véleményem, hogy ha stabilan tud ülni, akkor már ültethető a 9-18 kg-os ülésbe. Ellenkező esetben nem, illetve az is szempont még, hogy van-e szűkítő az ülésben a fejrésznél, s dönthető-e maga az ülés. Ha dönthető, akkor meg van oldva, mert nem kell ülnie. Egyébként is jó, ha dönthető, mert ők még gyakran elalszanak az autóban.
Az én kisfiam 9100 gramm, és most cseréltünk autósülést, de ő már 14 hónapos, mert korababa volt, tehát nálunk csak a súlya kisebb az átlagosnál.
1 évesen cseréltük le, akkor volt pont 9 kg.
Nagyon hamar kinőtte ő is a hordozót - inkább a lába lógott ki -, de valahogy csak akkor jutottunk el addig, hogy lecseréljük.
Én a helyedben már beleültetném.
Mi fél évesen cseréltük le!78cm volt,és kilógott mindenhol belőle!Miveltudott ülni 9-18-ast kapott!Dehanem tudott voltna akkor meg kellett volna vennünk a 0-18-as ülést!Mert hakilóg belőle nem biztonságos!
8890gramm volt fél évesenamúgy a lányom!
Hát én is ebben a cipőben vagyok. Kilóg mindene,az alsó súlyhatár már megvan. Viszont nem ül egyedül. Így még nem merem beletenni gyerekülésbe.
8.5 hós anyukája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!