Tudtátok, hogy megváltozott a dm bababónusz programja?
Figyelt kérdés
Mostantól csak az élhet vele, akinek van active beauty kártyája és mindenkinek újra kell regisztrálnia, ezt vagy az info pultnál vagy a webes felületen teheti meg az adatmódosítás fülnél.2012. márc. 9. 01:23
11/14 anonim válasza:
En ma voltam bennt es kaptam is egy kezdocsomagot. Van benne egy c&a 50 szazalekos kupon is! En ennek orultem a legjobban!
12/14 A kérdező kommentje:
Szia! Megkérdezhetem hol voltál, melyik dm-ben és kellett-e kinyomtass valami kupont az infopulton a kezdőcsomaghoz? Köszi!
2012. márc. 10. 00:37
13/14 anonim válasza:
Igen kell kinyomtatni egy kupont az infopulton.
Amikor a lányom megszületett 9 hónapja, én is beregisztráltam az üzletben, nekem is azt mondták, hogy postán küldik a kezdőcsomagot, de mi sem kaptunk. Most ki tudtam váltani. Akinek azt mondták a boltban, hogy nincs semmi csomag azt nem értem, lehet hogy egy rosszindulatú eladóval találkozott. :( Mikor bementünk a DM-be már jött is elénk az eladó és mondta, hogy regisztráljak és hozta ki a raktárból a sok csomagot. Biztosan sokan mennek újraregisztrálni.
14/14 anonim válasza:
Igen,miután regisztráltál,kinyomtatod a bababónusz kezdőcsomag kupont és ennek ellenében a pénztáros odaadja a kezdőcsomagot.Gyöngyös,Vásár úti DM.Ja,és mindenben segített az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!