Tudtátok, hogy megváltozott a dm bababónusz programja?
Igen,én már újra regisztráltam és megkaptam a kezdőcsomagot is ,tök jó dolgok vannak benne.
Fontos:mindenki regisztráljon újra,mert április 30-án törlik a régi rendszert és a nevek is törlődnek,ez benne van a levélben amit küldött a DM.
Én tegnapelőtt voltam a Dm-ben és az infopulton újraregisztráltam (itt olvastam róla.
Pebinnyented a kártyádat, adatmódosítás, bepötyögöd a babád adatait, jóváhagyod és feltétlenül ki kell pipálni, hogy kéred a postai úton történő anyagokat (csak így küldenek kuponokat).Megerősítés és már nyomtatja is a kupont.
Helyes kis fehér babahátizsákban volt egy babanapló, kuponfüzet sok cuccossal, egy 15%-os végösszegi kupon (8000 ft felett!), johnson's, babylove popsikrém minta és egy libero fürdető minta.
Ez tegnap előtt volt és tegnap kaptam levelet a DM-től, amiben mindez le van írva.
Nagyon fontos, hogy a postai küldeményeket ki kell pipálni az info pulton!Illetve április 30-ával törlik a régi babaónusz tagságot, így addig mindenképpen meg kell újítani!
A kezdőcsomag mindenkinek jár és azt olvastam, hogy nem 2 hanem 3 éves korig lehet újra, vagy beregisztrálni!
14 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!