Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A megújult dm bababónusz...

A megújult dm bababónusz programról valaki valamit? Mik a feltételek? Hogyan lehet igényelni? A honalapjukon semmi nincs erről.

Figyelt kérdés

2012. márc. 2. 13:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
én írtam nekik.
2012. márc. 2. 13:36
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal egyszerűbb.

Bemész egy DM-be, odamész a terminálhoz a kártyáddal, beregisztrálod a 3 év alatti gyerek(ek)et (szülés előtt 2 hónappal is lehet!), kapsz egy papírt, amivel a pénztárnál megkapod a kezdő szettet.

A kezdő szettben (ami egy nagyon jó erős babahátizsákban van) ezek vannak: egy babanapló (üres, te töltöd ki), egy 10 db-os neogranormonos popsitörlő, egy pici Libero tusfürdő és egy pici Johnson's-os pelenkakiütés elleni krém, van egy kuponfüzet, ami eléggé hasonlít a régire: vannak benne 1Ft-os termékek (cumi, tejserkentő tea) meg párszáz forintos kedvezmények pelusra, törlőre, kencékre, egy 15%-os végösszegi kupon (8eFt feletti vásárlásra!) és egy 50%-os C&A-s kupon (92-es méretig).

3 éves korig többször küldenek majd kuponfüzetet.

2012. márc. 5. 08:45
 3/34 anonim ***** válasza:
A régi bababónuszos kuponokat azért fel lehet még használni, vagy azok már semmit nem érnek?
2012. márc. 5. 09:01
 4/34 anonim ***** válasza:
Mindegyiken van lejárati dátum. Azon belül szerintem fel lehet használni.
2012. márc. 5. 09:02
 5/34 anonim ***** válasza:

A dm-es kártyádon szereplő vonalkód számot bepötyögve is el tudod intézni:

[link]

2012. márc. 5. 09:14
 6/34 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem, mert nekem már 8,5 hónapos a kislányom. Miután megszületett nyáron a DM-ben kérdezték a pénztárnál, hogy akarjuk-e, hogy kapjon bababónuszt. Ki is töltöttek egy papírt és mondták, hogy pár hét múlva kapunk ajándékot postán. De azóta sem kaptunk semmit, de bababónusz utalványt sem.
2012. márc. 5. 09:16
 7/34 anonim ***** válasza:
én se kaptam ajándékot.
2012. márc. 5. 09:22
 8/34 anonim ***** válasza:
A régi rendszer szerint addig hiába regisztráltál, míg be nem mutattad a születési anyakönyvi kivonatát a babának, nem adtak/küldtek semmit. Most már nem kell a szül. anyakönyvi kivonat, csak regisztrálni kell újra.
2012. márc. 5. 09:33
 9/34 anonim ***** válasza:
regisztráljatok újra a neten, de pipáljátok ki a bababónuszt is, mindent!!!
2012. márc. 5. 09:49
 10/34 anonim ***** válasza:

A honlap szerint 1 éves korig lehet jelentkezni a programba.

Akkor ez most változott?

A lányom most múlt 2 éves és mivel az előző rendszer miatt lemaradtunk,így szeretném őt is beregisztrálni,ha tényleg 3 éves kortól lehet. :)

2012. márc. 5. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!