A megújult dm bababónusz programról valaki valamit? Mik a feltételek? Hogyan lehet igényelni? A honalapjukon semmi nincs erről.
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 13:12
11/34 anonim válasza:
Én tegnap regisztráltattam a 2,5 évesemet, onnan tudtam, hogy mi van most benne :)
Most felmentem a netre, megpróbáltam a majdnem 4 évesemet, így azt írta ki, hogy a 2009.03.05. után született gyerekeket lehet regisztrálni. Szóval simán mehet a 2 éves csemetéd :)
12/34 anonim válasza:
Tudnátok linket küldeni hol lehet a honlapon regisztrálni, mert sehol sem találom :(
14/34 anonim válasza:
A megadott linkken csak az tud regisztrálni a baba bónuszba, aki már tagja volt?
15/34 anonim válasza:
Nem, ezeken a linkeken azok tudnak, akik az active beauty programban részt vesznek (magyarul, akiknek van DM kártyájuk). Ez csak arra jó, hogy itthonról tudj regisztrálni, nem küldik ki postán, hanem a következő DM-es látogatásod alkalmával odamész a terminálhoz, kinyomtatod a papírt a "kuponkosár"-ból, odaadod a pénztárosnak és úgy kapod meg a kezdő csomagot. Szóval kb. 2 percet nyersz az egésszel.
16/34 anonim válasza:
Nem éppen, mert tegnap jelentkeztem a bababónuszba (várandós vagyok még) és márc 30-án nyomtathatom ki a kupont.
17/34 anonim válasza:
Ehhez nem tudok mit mondani. Én is várandós vagyok (március végére vagyok kiírva), tegnap kinyomtattam a kupont és át is vettem a csomagot...
18/34 anonim válasza:
Én regisztráltam a 11 hónaposomat. Mivel lehet átvenni a kezdőcsomagot? Mit kell kinyomtatni? Én csak 3 kuponnyomtatási lehetőséget látok (Libero, Yippi ital, és egy bébiétel).
19/34 anonim válasza:
bemész a dm-be, odaballagsz az autómatához és ott kell intézni.
20/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)akkor először is dm kártyát kell kiváltanom mert nekem olyan nincs sajnos:(
2012. márc. 5. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!