A megújult dm bababónusz programról valaki valamit? Mik a feltételek? Hogyan lehet igényelni? A honalapjukon semmi nincs erről.
De miért nincs kártyád? arra kapod a vásárlások után a pontodat, arról tudod felhasználni a kapott pontokat és kuponfüzeteket, mindenféle kedvezményt válthatsz ki.
Eddig neked ezt nem mondták a dm-ben?
Regisztráció után rögtön ki lehet váltani a kupont, csak meg van adva egy határidő, hogy meddig,
én is tegnap nyomtattam ki a várandóscsomagot.
Én 6 hónapos terhes vagyok. A szülés várható időpontjához jóval elöbbi dátumot írtam, hogy ki tudjam most váltani.
Senkit nem károsítottam meg vele.
Mert sokan írták, hogy akkor kapták meg a csomagot, amikor a kicsi már 8 hónapos volt, nekem viszont most kell:)
Szóval egy kis fehár baba hátizsákban, de inkább olyan mint egy ovis tornazsák volt egy libero fürdető minta, neogranormon törlőkendő minta 10db, mini Johnson pelenkakiütés elleni védőkrém, egy babanapló ennek én külön örültem, és kuponok, kedvezmények, C&A 50%-os babaruhára, ingyenes cumi, és tejserkentés segítő tea, pelenkakuponok stb. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!