Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A megújult dm bababónusz...

A megújult dm bababónusz programról valaki valamit? Mik a feltételek? Hogyan lehet igényelni? A honalapjukon semmi nincs erről.

Figyelt kérdés

2012. márc. 2. 13:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem is akkor a kártyaigénylést kell elintézni :D
2012. márc. 6. 08:02
 22/34 anonim ***** válasza:

De miért nincs kártyád? arra kapod a vásárlások után a pontodat, arról tudod felhasználni a kapott pontokat és kuponfüzeteket, mindenféle kedvezményt válthatsz ki.

Eddig neked ezt nem mondták a dm-ben?

2012. márc. 6. 08:10
 23/34 anonim ***** válasza:
Nem sűrűn jártam DM-be,mert nincs közel.De ha már van miért járni,akkor nem gond!
2012. márc. 6. 09:03
 24/34 anonim ***** válasza:
Nekem sincs közel, de elkocsikázom, mert megéri. sok a kedvezmény és szeretek ott nézelődni is:)
2012. márc. 6. 12:03
 25/34 A kérdező kommentje:
eddig nekünk sem volt a közelben dm most nyitott egy végre:)10 hónapos a fiam szóval még kihasználjuk a bónuszt...,..
2012. márc. 6. 13:15
 26/34 anonim ***** válasza:
Szóval, ha tegnap a neten újraregeltem az adatmódosításnál a 19 hós lányomat, akkor ha holnap megyek a dm-be és az infópultnál ki tudok nyomtatni olyan papírt, amivel én is kaphatok kezdőcsomit? Mi a régi bababónuszban is benne voltunk. Kuponfüzeteket kaptam, de anno hiába mutogattam a szül. akvi kivonatot, nem kaptam én bizony semmit.
2012. márc. 7. 08:51
 27/34 anonim ***** válasza:

Regisztráció után rögtön ki lehet váltani a kupont, csak meg van adva egy határidő, hogy meddig,

én is tegnap nyomtattam ki a várandóscsomagot.

2012. márc. 7. 08:57
 28/34 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy abban mi van? És hogy mennyi idős terhesen válthatod ki? Ha nekem az van a kuponkosárban (most néztem a neten) írva, hogy bababónusz, akkor én is meg fogom kapni a kezdőcsomit, vagy az arra a 3 db kuponra vonatkozik (libero, üdítő, meg még valami), amit itt írt valaki?
2012. márc. 7. 09:06
 29/34 anonim ***** válasza:

Én 6 hónapos terhes vagyok. A szülés várható időpontjához jóval elöbbi dátumot írtam, hogy ki tudjam most váltani.

Senkit nem károsítottam meg vele.

Mert sokan írták, hogy akkor kapták meg a csomagot, amikor a kicsi már 8 hónapos volt, nekem viszont most kell:)

Szóval egy kis fehár baba hátizsákban, de inkább olyan mint egy ovis tornazsák volt egy libero fürdető minta, neogranormon törlőkendő minta 10db, mini Johnson pelenkakiütés elleni védőkrém, egy babanapló ennek én külön örültem, és kuponok, kedvezmények, C&A 50%-os babaruhára, ingyenes cumi, és tejserkentés segítő tea, pelenkakuponok stb. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

2012. márc. 7. 09:23
 30/34 anonim ***** válasza:
ha még nem született meg a baba, akkor kapsz várandós csomagot.
2012. márc. 7. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!