Láttátok hogy a Dm-es Babylove törlőkendő minősége megváltozott (nem előnyére. )?
pedig ez volt a kedvencem :(
van egy tippem, mondjuk mosható pelussal az igazi:
pár alkalommal ezeket a törlőket ki lehet mosni. aztán ugyanúgy visszahajtogatod és pici babaolajos-babafürdetős vizet kell rá önteni. máris újra használható :)
én csináltam ilyet és nagyon szeretem
gondoltam megosztom veletek, bár tudom, hogy nem ez volt a pontos kérdés, de hátha kedvet kapnak páran hozzá
Még nem tudom.Őszintén szólva egyet sem találtam még,amivel ennyire meg lettem volna elégedve,ilyen nagy lapos lett volna..Még a drágábbak közül sem:( Valószínű tescosat veszünk,az ugyanez a minőség,sokkal olcsóbban(ha akciós),anno az is ugyanígy megváltozott..Ikreket pelenkázok,napjában 15-ször,klassz lett volna ha ez megkönnyíti a dolgomat..
Ha vkinek van ötlete,akkor megírhatná.
Tényleg az van, hogy akkor kényelmes, ha nem keverjük a dolgokat. moshatót a moshatóval, eldobhatót az eldobhatóval praktikus használni. mert mindkét esetben az áll kézre az embernek, hogy rakja bele a használt pelusba és úgy viszi el.
egy tanács, tesco value-t ne vegyél, próbáltam. mini és nagyon vékony lapokból áll. de a színes nem rossz.
Mi Ldlben kapható Softino popsitörlőt használunk. 310 t a 72 db. A héten ráadásul akciós, csak 200 Ft.
Nem olyan nagy, mint a DM-es, de sokkal olcsóbb, és minőségre nekem tökéletesen megfelel.
Egy próbát megér, főleg ilyen árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!