Babylove vagy Babydream? Kinek melyik pelus és törlőkendő vált be jobban?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 13:27
1/12 anonim válasza:
sztem egyik sem jó,nekem könnyen szakadtak,nem voltak elég nedvesek,én Huggies zöld csomagos törlőkendőt használok,és csak az vált be egy 4dbos 1300Ft ami nekem elég 4 hétre
2/12 anonim válasza:
jaj bocs elküldtem véletlen,pelusban meg csak a pampers vált be,abból sose folyott ki semmi,és abból egy kicsi és egy nagy csomag kell egy hónapra ami kb 8000Ft
3/12 anonim válasza:
Babylove pelus és popsitörlő is tökéletes nekünk!
4/12 krisztivan válasza:
Nekünk a babylove pelus jó(pampers kisebb és átázik)és a popsitörlője is bevált.
5/12 anonim válasza:
csak a popsitörlőről tudok nyilatkozni: babylove nekem jobban bejött, mert nedvesebb
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi csajok:) Akkor kipróbáljuk a babylove-ot. Pelusból most Pampers van, eddig bevált, csak gondoltam kipróbálhatunk mást is és ha ugyanolyan jó csak olcsóbb akkor talán azt választjuk.
2011. nov. 14. 14:23
8/12 Beus6 válasza:
nekünk babaylove-os pelusunk van sokkal jobb mint pl a libero nem folyik ki semmi:D és a törlőkendővel sincs gond:D
9/12 anonim válasza:
Bocs az off-ért, de a babylove pelus is olyan vékony, mint a pampers, vagy inkább vastag, mint a libero? És mennyire kemény? Legutóbb Huggies-t vettünk(sehol nem kaptunk pamperst a méretünkben) és azt keménynek találom.
10/12 anonim válasza:
Mi idáig, pampers, vagy liberó pelust vettünk. Mind2 ok volt. Aztán találtam a babylove pelusnál egy jó akciót,és vettem belőle 3 dobozzal..húúú de megbántam...A fiam egyfolytában átázik..Tiszta pisi mindig minden. Ma elmentünk az állatkertbe. Gondoltam,rá adok 2!! pelust, hogy azt a 3 órát kibírja..mire hazaértünk, még a pulcsija is pisis volt. Szóval, én nem ajánlanám a babylove-t..:( Alig várom, hogy elfogyjon..:)) Törlőkendőről , nem tudok nyilatkozni. Mi, az új liberot, vagy a zöld huggiest, vagy ha akciós akkor a pampers.
Az utolsó válaszolónak: a babylove pelus, nem olyan kemény mint a huggies. A papmershez hasonlít, vékonyságban, és abban is, hogy a tépőzárja gumis, nem a dereka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!