1Éves szülinapra kislányomnak milyen tortát csináltasak?
Olyat, ami szépen mutat majd a képeken. :D
Tapasztalat... 2-3 falatnál többet nem esznek belőle, annyitól meg nem lesz bajuk. Jó, ne legyen azért málnás, de amúgy szerintem teljesen mindegy.
Én egy áfonyás túró tortát sütöttem. Isteni finom volt, de nem túl dekoratív. Ha előbb gondolkodtam volna, biztos valami látványosabbat választok. :D
Igen-igen nehéz kérdés! Bár az egy éves torta nem az evésről szól, mert az esetek többségében kézzel jól beletúr (nálunk a családban ezért szokták a csokit választani), és szétkeni. :D
Nem tudom a Te babád milyen típusú, ha ilyen, akkor tényleg olyat javaslok, ami színes, mert így a fotókon jól fog látszódni.
Ha nem belenyúlós, akkor inkább olyat válassz, amit Ti is szívesen fogyasztotok, mert a kicsi úgy sem tudja megenni :D
Ja, ami nálunk még mindig bejön, a marcipánfigura :) de ez gondolom alap, így nem ragozom :)
A tűzijátéktól pedig barátnőm kisfia félt, kb 3-4 éves koráig...ezt azért írom, mert szörnyű látvány volt, hogy az addig boldog kisfiú sírva fakadt, és alig lehetett megvigasztalni!
Boldog szülinapot neki, és jó készülődést neked!
Mi nem csinaltattunk belenyulosat, mert a lanyom nem az a típus. :) Marcipan bevonása volt, a fotókon jol néz ki. A gyerek meg tisztes távolból csodálja csak. :)
Amúgy gesztenyes volt, és miután le húztam a marcipant, egy vékony szeletet megevett belőle. De neki akkor mar be volt vezetve a tojas is, meg kapott mar tejet is.
Ha azt akarod, hogy nyugodtan falatozhasson belőle (bár még nem nagyon fog), akkor ezt javaslom:
Attól függően, hogy mit vezettél már be (glutén, tojás), tudod elkészíttetni a tortát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!