20 hónapos kislányomnak a két ki combja időközönként felömlik és viszket. Majd visszább húzódik. Ez lehet pelenkakiütés?
Figyelt kérdés
Az étrendjében semmi sem változott,emiatt nem gondolok ételre.2012. márc. 1. 07:43
1/4 anonim válasza:
Lehet pelenkakiütés, amit okozhat egy halom más dolog is...amiben persze szerepel az étrend..
Próbáld ki a babakrémet (mindennőnek.hu) én ekcémára kezeltem vele a gyereket, majd a kisebbnél már popsikenőcsként vettem és szépen helyrehozta, nem is jött ki nagyon kiütés azóta.
Kevés kell belőle és sokáig elég, én ezért is szeretem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2012. márc. 7. 08:46
3/4 anonim válasza:
Szió,
ekcémára, pelenkakiütésre még mindig a legjobban a babakrém vált be. Tök jó, mert már vagy 3 hónapja tart egy tubussal, meg akárhányszor rendelek a mindennő oldalról, mindig küldenek mintát belőle, ami szintén elég kb 5 alkalomra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. márc. 21. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!