Mikor adhatok ismet lazcsillapitot a 10 hos kislanyomnak? Pandol szirupot kapott 3 oraval ezelott. Germicid c kupot adnek neki mert nem megy le a 39 fokos laza. Hany oranak kell eltellni a ketto kozt? Ket kulonbozorol van ugye szo.
4-nek kéne eltelnie de ha nagyon lázas akkor 3 óra után is adhatod.
arra figyelj majd még, hogy germicidet csak 8 óránként lehet.
jobbulást!!!
De vigyázz, mert ha nagyon sír akkor nem hogy lejjebb megy hanem a sírástól még magasabb lesz. Ebben az esetben csuklójára, bokájára, tarkójára tegyél csak vizes pelust.
Ha nem segít hívd ki az ügyeletet.
Hasonló volt nálunk is csak ülőfurdőztünk. 39,5-nél már megijedtem(kapott panadolt, nurofent, kúpot, ülőfürdőt, borogatásokat semmi sem használt, mindig csak egyre magasabb lett), felhívtam az ügyeletet, amit nagyon jól tettem. Kijött a doki, ránézett a gyerekre, gyorsan lázat mért, meghallgatta és adta is be az injekciót. 10 perc múlva lement a láza és elaludt. A doki nem ment el addig még le nem ment a láza, azt mondta, hogy ha tovább várunk görcsöt kapott volna, már a szemei beeszek és homályosak voltak.
Szerencsénkre ez az egy esetünk volt csak , ez is dec.30-án és csak 1 napig tartott.
Koszonom mindenkinek! Kozben mar beadtam neki a kupot. Popsiban levonas utan 38,2 volt amikor most mertem. Erdekes h fulhomero tobbet mutatott. 39,3-at. Szegenykem ki se nyitta a szemet amig a lazat mertem popsiban. Nagyon piros a pofija nagyon meleg. Most vizesruhat akarok tenni a csuklojara.
Segenykem ket hete is beteg volt igazabol 3 hete folyamatosan kisebb megszakitasokkal akkor is 4 napig legalabb lazas volt es egy het kihagyas utan megint lazas.:(((
Kulfoldon elunk itt nincs sajnos olyan hogy kihivom az ugyeletet. :((
( a germicid is otthonrol van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!