Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor mikor kell lázcsill...

Most akkor mikor kell lázcsillapítót adni?

Figyelt kérdés
Felhívtam az ügyeletet és levont 38.7 alatt azt mondta, hogy ne adjak. Pedig eddig úgy tudtam, hogy levont 38 fok felett már kell adni. Azért 0.7 fok nem mindegy, pláne egy 6 hósnál...
2011. dec. 17. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy 38-tól kell. Nekem a védőnő mondta én így is csinálom.

Ha másnapra nem megy le a láza, akkor meg megyek orvoshoz. Nem vagyok se orvos és időm sincs az orvosi könyveket bemagolni ... azért vannak, hogy el lásák a gyermekem.

2011. dec. 17. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is 38 fölött szoktam adni. Szerintem adjál neki, főleg így este, mert éjszaka még feljebb mehet, ha nem kap lázcsillapítót.
2011. dec. 17. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
adj szegénykének!
2011. dec. 17. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:

OK. akkor nem én és a háziorvosom vagyunk hülyék, hanem az ügyelet lusta... én is ezt gyanítottam. Még 38.4-et mértem "csak", de készülök az éjszakára...

Köszi a gyors válaszokat!

2011. dec. 17. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
nap közben 38,5 alatt nem kell, de fektetés előtt, ha még mindig annyi, akkor adj mindenképp, mert éjszaka felszökhet
2011. dec. 17. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, mint az utolsó hozzászóló, hogy 38,5-ig nem kell csillapítani!

Jobbulást a kicsinek!

2011. dec. 17. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok orvos, de édesanyám az. Amikor megszületett a lányom én őt hívtam állandóan az ilyenekkel. :)

Nekem azt mondta, hogy 38 fok felett kell csillapítani. Ha a popsiban méred, akkor az 38,5fokos mérést jelent.

Ha a valós hőmérséklete 38 fok felett van, akkor már kell csillapítani, minél kisebb a gyerek annál veszélyesebb a láz neki.

2011. dec. 17. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
én eszerint csinálom, megkérdeztem a védőnőt amikor találtam, és szerinte helyes [link]
2011. dec. 17. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!