Lehetnek későbbi komolyabb következményei, ha d-vitamint csak 1 évesen kezdi el adni valaki a babának? Ha lenne baj, már látszódna?
Figyelt kérdés
Ne essetek nekem légyszíves. Külföldön élek, és senki nem mondta, hogy adnom kellene, a legelején tápszer pótlást kapott már a kicsi, és azt mondták, ha napi 500-at iszik, nem kell. Most olvasom, hallom, és a védőnő is mondja, hogy kell. Remek! 1 évesen mondja! Teljesen ki vagyok borulva, mit tettem (vagyis nem tettem).2012. márc. 8. 23:28
1/5 Bence_ válasza:
Ha tápit evett akkor abban van minden féle vitamin.
Ne rágd magad! Mostantól majd add neki rendesen.
Gondolj bele pl Szabolcsban az udvaron felnövő gyerek szerinted rendesen kapta?
2/5 Kerria válasza:
Ne aggódj emiatt!
Tény, nem véletlenül találták ki, és elvileg a téli időszakban fontos ez, az előző hozzászólóhoz hasonlóan, van sok olyan hely, ahol a gyermekek nem kapják meg, és nem lesz bajuk.
Mostantól add neki, és nem lesz gond!
3/5 anonim válasza:
Nyugi, en lanyom is csak egy eves koratol kapta. O is kulfoldon szuletett, ott sem adnak a babaknak D-vitamint. Amiota itthon elunk (pont 1 eves szulinapja ota), azota telente szedi. Most mult 2 eves es semmi baja.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mostantól adom neki.
2012. márc. 9. 07:38
5/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja.Napfény szegény helyeken van jelentősége igazán.Az udvaron felnövő gyerekeket ép ezért nem érinti.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!