Milyen komolyabb betegségre utalhat a gyakori hányás?
Mennyi idős a baba és mit jelent hogy gyakran és mit értesz hányás alatt? Egész adagokat kihányt? Vagy csak bukik?
Kislányom refluxos volt 7-8 hónapos koráig erősebben, többször bukott nem túl nagy adagokat, ordított, szenvedett.
Nála nem járt igazi hányással a reflux.
Mit evett? Mióta hány?
Keresztfiamnak megnövekedett az agyvíz az agya körül és nem tudott ürülni, így állandóan hányt és fájt a feje. Kapott gyógyszert és rendebe jött, de azt mondták, hogy ez könnyen átcsaphat agyhártya gyulladásba.
Mi arra gyanakszunk, hogy hörcsög van náluk, ami nem úgy van tartva, ahogy kell.
S ha allergiás?
Lányom hónapokig kihányta a tejszínes és tejfölös dolgokat, a többi tejtermékkel viszont nem volt baja.
Lehet lányod nem bírja a tejes, joghurtos dolgokat. Nem feltétlen allergiás minden ilyenre, csak ezeket valamiért nem bírja a hasa. Lányom kinőtte amúgy szerencsére (egy jó ideig nem adtam neki ilyeneket, majd később újra próbálkoztam és akkor már megmaradt benne).
Bocs látom joghurtot bírja, de a lényeg akkor is az, hogy lehet csak bizonyos tejes dolgokat nem bír a szervezet.
Ha most szünetelteted, akkor később lehet ő is kinövi.
S beszélj dokival szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!