Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettethetném meg a...

Hogyan szerettethetném meg a kisfiammal az autózást?

Figyelt kérdés
5 hónapos és csak néhány percig van el, nem élvezi, nem alszik el, mint sok más gyerkőc.
2012. márc. 8. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Türelem, türelem....

Lehet, hogy rosszul érzi magát az autóban. Én is ilyen voltam kicsinek. 2 sarok után hánytam minden alkalommal.

A lányomnak is volt egy korszaka, amikor nem szívlelte az autózást, de kinőtte hálistennek. :)

Kb. 5-6 hónapos korától volt ez olyan 9-10 hónapos koráig. Akkor váltanunk kellett gyerekülésre a hordozóról, mert kinőtte. Azóta megint szeret utazni. :D

2012. márc. 8. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk nincs autónk. Anyósom vagy egy barátunk autójában utazott a kisfiam. Utálta, hónapokig ordított. Egy véletlen hozta meg a fordulópontot: egyszer 3 órás utazásra indultunk, és előre kellett ülnöm, mert rosszul lettem hátul az autóban. Az addig nyűglődő kisfiam erre elhallgatott, és 10 perc múlva aludt. Azóta semmi baja, ritkán kéri, hogy üljek mellé hátra.
2012. márc. 8. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Vigyél lapozható plüsskönyvet, vagy játékokat, énekelj neki, vagy "beszélgess" vele:) Hála Istennek, az én lányom imád autózni, így ezzel nem volt probléma. Vannak autós játékok, de azok már nagyobb gyerkőcöknek vannak. Ilyenre gondolok:

[link]

2012. márc. 8. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem vagy egyedül. Az én fiam is ilyen volt kb 6 hetes korától. Képes volt órákig ordítani a kocsiban.

A fordulópontot nálunk is a következő ülés oldotta meg. Alig vártam hogy meglegyen 9 kg. Ahogy áttettük az autósülésbe, sokkal jobb lett.

Nem mondom, hogy mint akit elvágtak de legalább nem ordította végig az utakat. Még aludni is többet alszik azóta.

Kitartás! :(

2012. márc. 8. 22:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja, egy halom játékkal indulunk mi is útnak, de egy idő után megunja.

Ő még csak 5 hónapos múlt és 8,5 kg, nem ül még, úgyhogy nem tudunk egyhamar ülést váltani. Nem cumizik, de autózáshoz kénytelen vagyok odaadni neki, azzal néha elvan valameddig, de, ha az is megunja jön a nyafi. Remélem kinövi! :) Köszi a segítséget!

2012. márc. 9. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!