Kedden megyünk 14 hónapos kisfiammal fotoshoz! V. mi tanács?
Szia, mi már túl vagyunk 3 fotózáson is, mert ajándékba kaptuk a lehetőséget. 2 hónaposan vittük először és most, 15 hónaposan legutóbb.
A legfontosabb, hogy ne izguljál előtte, mert megérzi a kisfiad, ha stresszelsz. Ha jó fej a fotós és ért kicsit a gyerekekhez, neked szinte semmit nem kell majd csinálnod. Előtte legyen a gyerek kipihent, vigyél kis rágcsát, finom innivalót, kedvenc macit vagy kisautót.
Gondolom már kialakult nálatok is, hogy mi az, ami nagyon tetszik a fiadnak és elneveti magát, akár ha grimaszolsz, vagy puszit dobsz neki. Arra fel kell készülni, hogy a vakutól esetleg meg fog ijedni, de szerencsére nálunk ebből nem volt gond. A kislányom hátrakapta a fejét meg hunyorgott is, de utána mosolygott. A fotósnak hagyni kell kis időt, hogy a gyerek feloldódjon, szóljál rá nyugodtan, ha sürgetni próbálna, vagy türelmetlenkedne.
Szerintem ha csak 1-2 képet kértek, akkor csinál olyan 15-20 fotót és a végén tudsz választani (nagyon nehéz lesz ám, készülj fel).
Most már 14 hónaposan nagyon értelmes, mielőtt mentek, mond el neki, hogy hova mentek és mi fog történni, esetleg otthon csináljatok próbát vagy játsszátok el.
Az első fotózásra én is nagyon idegesen mentem, szerencsére a kislányom akkor még olyan picike volt, hogy a fele fotózáson aludt is és nem látott engem. Teljesen felesleges volt, szerencsére mi nagyon otthonos stúdióba mentünk, le kellett a cipőt is venni, készített rólunk baba-mama fotót is a fotós, pedig nem is kértük, na az a fotó azóta is itt lóg bekeretezve a szobában, olyan jó lett.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!