Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek árthat 7,5 hós...

Szerintetek árthat 7,5 hós babámnak néhány kanál Danette puding?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 18:45
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Kicsit elkanyarodva a témától...Gondolkoztam már azon, hogy olyan családoknál, ahol mondjuk nincs teje az anyukának, és nincs pénzük drága tápszerre,tejépre vajon mit kap a gyerek??? Gondolom azt, amit ők esznek, már ha esznek...Nyilván itt nincsenek ilyen anyukák, mert azoknak nyilván számítógépük sincs.

Én meg itt agyon aggódom magam minden szaron.

A ne igyon 2-3 évig tehéntejet téma szerintem csak pénz! Igyon inkább jó drága tápszert, babatejet, tejitalt.

Az én babám tápszeres az elejétől, emiatt is ki voltam bukva, mert mindenhol azt hallottam,olvastam, hogy az a jó, ha évekig szoptatsz, egyébként beteges lesz a babád, meg nem jó, dagadt lesz,meg ilyenek... De mit tudtam volna csinálni? Nem indult be a tejem, hiába próbálkoztam mindennel. A nagy szoptatósok most biztos azt mondanák, nem tettem eleget, de ha a páromat kérdezné meg valaki, akkor Ő azt felelné, többet nem tehettem. Ő tartotta bennem a lelket az első hetekben. Neki köszönhetem, hogy nem lettem depis a szoptatás miatt.

Egyébként sokkal jobb lett volna szoptatni. Kényelmesebb, olcsóbb lett volna...nem beszélve a testi kontaktusról.

Amit még megfigyeltem, hogy az egyik barátnőm gyereke, aki majdnem két évig szopott, állandóan beteg (idén még szinte nem volt egészséges), a másik barátnőmé, aki tápszeres, meg csak egyszer volt beteg.

A saját babám is teljesen egészséges, életvidám, nem lett dagadt a tápszertől, még csak most nemrég léptük át a 7 kilót.

Visszakanyarodva a témához. Szerencsére nem ártott a puding. Se pötty, se hasmenés, semmi. :) :)

Az ilyenekkel persze még egy jó darabig várok, de úgy tűnik, nem allergiás rá. :D :D

Köszi lányok!!!! :D

2012. márc. 9. 10:17
 22/34 anonim ***** válasza:

Az én babám 2 hónapos kora óta tápszeres. Egy rémálom volt akkoriban az etetés. Próbáltam én is mindent, hiába...:(

Azóta, hogy tápszert kap, teljesen megnyugodott, nagyon értelmes, örökmozgó, vidám 4 hónapos kisbaba. És egyáltalán nem kövér! (nem elfogultságból mondom, tényleg nem az.) Ne foglalkozz a sértegetőkkel, ilyenek mindog lesznek, a lényeg, hogy te tudod, hogy mi a jó a kisbabádnak és ha szépen fejlődik, nincsen semmi gond. :)

2012. márc. 9. 10:26
 23/34 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok

szerintem teljesen normális stílusban írtam,nem tudom mi bajotok vele.

és megint látszik ,hogy ha nem ért egyet valaki a kérdezővel,vagy a többi válaszolóval,teljesen le lesz pontozva.

a véleményem továbbra sem változott,meg kell nézni az összetevőit.

én nem vagyok bio anyuka,soha nem adtam a gyerekemnek bio kaját,és csak egy éves koráig szoptattam.azt eszi,amit mi.de most egy 7,5 hónapos babáról beszélünk,akit jobb lenne minél tovább óvni ezektől a mű cuccoktól.éppen elég,ami a zöldségekben,húsokban van,nem kell még tejtermék formájában is mű cuccokat adni neki.és neki ezek a dolgok igenis mérgek,amiket a szervezetének fel kell dolgoznia,és jobb ezeket minél később elkezdeni adni neki.Az én fiam jóval elmúlt egy éves,amikor először adtam neki,azóta viszont nagyon szereti,és szokott is kapni.viszont több,mint fél évvel idősebb volt,amikor először kapott,az meg hatalmas idő egy kicsi gyerek idejében.de mint írtam,mindenki azt ad a gyerekének,amit akar,csak aztán ne csodálkozzon,ha valami nem stimmel

2012. márc. 9. 11:44
 24/34 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy te is lepontoztál engem...akkor miről beszélünk? És írhattad volna normálisabban is, de nyilván te mindent sokkal jobban tudsz, és mindent úgy csinálsz, ahogyan a nagykönyvben le van írva...

Ui.:Én nem pontozgatok, iszonyú fölösleges, mert csak vitát szít itt a sok tökéletes válaszoló között...

2012. márc. 9. 11:58
 25/34 A kérdező kommentje:

A pontozgatást én is hülyeségnek tartom.

Én mindig is kíváncsi voltam mások véleményére, tapasztalatára, hiszen első babámat nevelgetem.

DE a STÍLUS!!! Néhányan nagyon bunkón tudnak válaszolni tényleg, tisztelet a kivételnek és most nem csak erre a kérdésre gondolok!!!

Szerintem ez az oldal nem azért van, hogy bántsuk egymást, hanem hogy segítsük!!!!

Én még akkor sem válaszoltam bunkón senkinek, ha teljesen más véleményen voltam, akkor em hülyéztem le senki, ha tényleg hülyeség volt, amit csinált, hanem segítő szándékkal válaszoltam, kedvesen és elmondtam akár az ellentétes véleményemet is, normális hangnemben!!!

Ennek ellenére én kaptam már elég durva válaszokat, lepontozásokat. A legjobb lepontozás persze az, amikor azért pontoznak le, mert a lányod neve pl. Erzsébet és nem Dzsennifer!!!

Sok "komolyabb" kérdésemre választ sem kaptam, vagy csak alig-alig...

Nagyon sajnálom, hogy ilyen lett ez az oldal, pedig imádtam! De most mást sem látok, csak hogy egymás torkának esnek az anyukák!

Talán mostmár jön a tavasz, mindenki többet lesz kint és nem fog ráérni vitatkozni... :)

2012. márc. 9. 12:20
 26/34 anonim ***** válasza:

még mindig első vagyok

én nem pontoztam

kérdezőnek:nem hülyéztelek le.Nem tudom miért vádolsz olyasmivel,amit nem írtam.nem gondoltam,hogy itt ilyen mimóza emberek vannak,akik egy teljesen normális hangvételű kommenten így megsértődnek.de a véleményem ettől még nem változott

2012. márc. 9. 15:55
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz. Nagyon tùl van lihegve a baba etetéses téma.3 tizenévesem ès egy majdnem 7 hònaposom van. A bevezetést öt hònaposan kezdtük, 7 hònapos kortól már szinte mindent ettek. Pudingot és joghurtot is. Egyedűl a tejjel vártunk egy èves korig. Makk egészsèges mind. Az anyàink sem vacilàltak, mèg a tejet és a tejbegrízt is pár hetes babàknak adták. Szeretem, hogy az olyan ùjdon sűlt anyuka pontozza le a tapasztaltat, akinek nincs tapasztalata csak a nagykönyvben megírtakat követi. Nincs vele semmi baj, de attòl még nem kell lehurrogni a többit. Lehet tanàcsokat adni, úgy is mindenki maga dönti el kinek a tanácsát fogadja el. Engem is le pontoztak nem is egyszer, pedig 4 gyerek után talàn van némi tapasztalatom.
2012. márc. 9. 16:01
 28/34 A kérdező kommentje:

Kedves első! Egy szóval nem vádoltalak azzal, hogy lehülyéztél, olvasd csak vissza.:) Azt írtam, hogy néhányan elég buta stílusban írnak, de nem csak erre a kérdésre gondoltam, mint írtam!!!

A Te gyereked, mérgezd, ha akarod-azért lássuk be,nem túl kedves stílusú, vagy csak így leírva jön le rosszul...de biztos én vagyok mimóza tényleg.

Ilyen hülyeségen nem fogok vitatkozni!!!!!

2012. márc. 9. 17:11
 29/34 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj első, de a stílusoddal nagy baj van az első válaszodban. Ha úgy írtál volna már az elején, mint a 23-as válaszodban, akkor semmi gond nem lenne, de sajnos az első válaszod nem volt túl kedves. És itt nem a mimózaságról van szó....
2012. márc. 10. 08:27
 30/34 anonim ***** válasza:
Árthat! Kérlek szépen ne adj neki semmilyen édességet!!! ha most nem adsz neki, később nem fog kérni és nem fogják kövérnek sem csúfolni az iskolában... csak a rossz szülők tömik a gyerekeket édességgel!
2012. szept. 1. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!