Szerintetek árthat 7,5 hós babámnak néhány kanál Danette puding?
igen,árthat.
az egy mű cucc.nézd meg az összetevőit.
a tejtermék bevezetése nyolc hónapos kortól ajánlott natúr joghurt,majd sajt formájában
de a te gyereked,mérgezd,ha akarod
Te jó ég! Első válaszoló azért nem kell ilyen hangnemben írni. "Mérgezd ha akarod". Igen, nyilván meg akarja ölni a gyerekét...Egyre jobban irritál ez az oldal...Úgy beszélnek itt egyes emberek, mintha legalábbis Istenek lennének..
Kedves Kérdező, nem a legjobb egy ilyen kisgyereknek, de néhány falattól nem lesz baja, ne aggódj.
Nem árthat neki néhány kanál. Nem ciánt kapott.....nem szabad keverni a mérget és az ételeket. Tudom, sokan ördögtől valónak tartanak mindent ami nem bioköles és alma, de azért a végletekbe ne essünkmár. Végletekben az egyszerű emberek gondolkoznak.
Kedves kérdező, nem lesz baja.
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat, megnyugodtam! :)
Amúgy én azóta vagyok itt, mióta a babám megszületett, de tényleg egyre többször találkozom nem túl kedves válaszolókkal. A "babakaja" téma meg amúgy nagyon túl van misztifikálva! Talán emiatt is lettem olyan beszari, hogy két kanál puding miatt lelkibeteg vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!