8 hónapos babám tegnap és ma szinte semmit nem evett. Tegnap 4 kanál főzeléket, +100 gramm tápszert, és az esti tápszerből is csak 120gr-ot. Valami baja van?
Igen..nem tudom mást tenni, csak figyelem. A múltkori fogzásánál is kevesett evett, na de nem ennyire! Tegnap még nem aggódtam, gondoltam ilyen napja van, na de a mai nap azért már kicsit túlzás. És rengeteg folyadékot iszik. Éjjel is felébredt és "egyhúzásra" majdnem 2 decit ivott. Csak néztem mint a moziban.
De nem taknyos, nem levert. Mondjuk ma kicsit nyűgösebb volt. És feltűnt, hogy nem alszik 2 órát délután, hanem 1 óra után sírva ébred. Nyomogattam a fülét nem e fáj neki, mert néha odakapkod, és rázza a kis fejét csak annyira mint amikor nemet intessz a fejeddel) de nem fájlalta nyomásra. Torka sem piros...hát nem tudom. Para-mami vagyok, szóval ez nekem most kb. világvége hangulat:-(
Mindenestre köszönöm a gyors választ.
Fogzik, nálunk is ez volt, kend be az ínyét fogzás segítő géllel ami hűsíti, és utána enni fog. Ez a fogzás nagyon meg tudja viselni a babákat sajnos :(
11.hónapos baba mamája
Hát sajnos a mai nap sem különbözik az előzőektől. Reggelire alig 100 gr tápszer. fél 9-kor megkínáltam sima tejpéppel, hátha...lement 5-6 kanálall, de utánna elfordította a fejét, és ha felé tartottam a kanalat akkor sírt.
Nem merem mondani, hogy biztos a foga, mert ugye a fogzásnak a legbiztosabb jele a fog, de eléggé be van dagadva elöl az ínye, ha kenem neki zsibbasztóval akkor elhallgat, de ma sírva ébredt, és egész délelőtt sírt. Elaltattam, de csak ölben tudott elaludni. Szóval 90%, hogy a foga, és nem pedig beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!