Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek árthat 7,5 hós...

Szerintetek árthat 7,5 hós babámnak néhány kanál Danette puding?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 18:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Egy két kanáltól nem lesz még baja. A nagyon erős allergiás reakció erre ritka és az azonnal jelentkezik. Ha nem bírja akkor pár napon belül kicsit szárazabb tapintású lehet a bőre, kicsi kiütések lehetnek rajta. Esetleg egy két hígabb széklet is becsúszhat. Ám mivel nem kap ebből többet szépen el is múlik. Én azt gondolom, hogy ezekből semmi nem fog jelentkezni. Csak azért írtam le, hogyha ezek a tünetek jelentkeznek akkor még korai a tehéntejből készült termékek bevezetése nála (még ha nem is szándékos, de legalább tudod) .
2012. márc. 8. 19:28
 12/34 anonim ***** válasza:
72%

Semmi baja nem lesz a gyereknek.Ne aggódj,nem kell minden hülyeségnek bedőlni.Milyen mérgezésről beszélnek egyesek?! Komolyan, egy-két anyukát nem ártana kezeltetni itt...

Minden jót :egy 9 éves,egy 4 éves és egy 16 hetes pocaklakó anyukája.

2012. márc. 8. 19:30
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
pont most válaszoltam egy tejjel kapcsolatos kérdésre ahol kifejtettem mennyire elegem van ebből a legújabb hozzátáplálás baromságokból...
2012. márc. 8. 19:31
 14/34 anonim ***** válasza:

Hidd el, túl fogja élni. :)

Amúgy meg egyszeri alkalom ölt gondolom, ennyi belefér. Ne aggódj! :)

2012. márc. 8. 19:40
 15/34 anonim ***** válasza:
86%
Az ételektől való félelmekről meg annyit, hogy sokan (cukros)zsíros kenyéren nőttünk föl. Nem voltunk túlsúlyosak a zsír mégis az ördög eledele lett. Mert az étolaj egészséges. Ma már tudjuk, hogy ez nem így van. Sokan a főtt tojástól is félnek, mert hogy az emeli a koleszterint. Pedig tudjuk, hogy utána visszaáll. Amikor gyerek voltam parizert ettem meg virslit, ha éppen volt otthon. Mégis egészséges vagyok. Az adalékanyagok e számok közül pedig sok teljesen természetes anyag.A legegyszerűbb: E 300 brrr aszkorbinsav húúú = C vitamin
2012. márc. 8. 19:43
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb anyukának manapság csak az a normális, ha szoptat érettségiig meg bulátán tartja a gyereket vízzel és biorépával. Aki nem így tesz, urambocsá édességet ad a gyereknek, az maga az ördög és minek szült ha meg akarja ölni a gyerekét. Van ismerősöm, akinek a többéves gyereknek is le kell rágni a csokit MINDEN édességről, amin van. Persze chipset például ehet, szóval ilyen is van.
2012. márc. 8. 21:41
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Először azt akartam írni, hogy ne adjál már ilyen kicsinek pudingot, mert korai.

Aztán olvastam, hogy nem te adtad... :)

Tényleg nem lesz baja 1-2 kanáltól, de jobb ha nem csinálsz még rendszert ebből. Babapuding van már 6 hónapos kortól is, inkább azt.

Amúgy meg tényleg eléggé túl van dimenzionálva a szoptatás is manapság, meg a bébi kaják is... Nekem az verte le a biztosítékot, amikor a védőnőnk 2 éves korig nem javasolta a tehéntejet, és tejtermékeket is csak 1 éves kor után.... na akkor mondtam, hogy "aham-biztos-így-lesz".

Meggyőződésem, hogy a gyerekeket sok anya "mesterségesen" próbálja tovább babakorban tartani a sokáig szoptatással (2év+ lassan az ELVÁRÁS) a túl óvatos hozzátáplálással, késői szobatisztaságra szoktatással stb. Talán azért, mert nem szülnek annyi gyereket, amennyi anyai ösztön van bennük? Talán sosem tudjuk meg az okot.....

2012. márc. 8. 22:35
 18/34 anonim ***** válasza:
Kérdező nem lesz semmi baja:)Szerintem is ez már el van túlozva.Lassan tényleg az lesz,hogy szoptasd érettségiig,vagy inkább diplomáig,nehogy allergiás legyen.Hidd el az sem jobb,ha megvonod tőle,nagyobb eséllyel alakul ki tejallergia.Kérdező nem rád értem ezt,hanem általánosságban.Pl a cigány mióta foglalkozik az ilyenekkel,hogy mikor mit lehet adni?Garantálom az én gyerekem többször beteg,mint az övéké.Ott ne félj nincs allergia.Legalábbis ennyi biztos nem,mint a magyaroknál,akik szinte csak tápszert,meg mű bébiételt adna a gyereknek.Amúgy sok anyukának azért nem eszi a főztjét a gyereke,mert megszokta a műízeket a bébiételtől.Az én kisfiam alig kapott bébiételt és imádja is a főztömet és másét is.Senki nem panaszkodik.Bocsi,hogy eltértem a témától:)E.
2012. márc. 9. 08:17
 19/34 anonim ***** válasza:

22.35. leírta a gondolataimat :))

Én ezt a manapság dívó nevelési hullámot hívom "tartsuk minél tovább bábává a gyereket" módszernek :) Az ennek magukat alávető anyák a természettel akarnak szembe menni....visszafogják a gyerekeiket, akik 3 éves korukig bepisilnek, és alapvető élelmiszereket nem kapnak meg kisgyermekkorban sem, csak anyatejet meg némi zöldséget ...és még lehetne sorolni.

Én is gondolkoztam már az okán, de nem lettem okosabb.

A gyerekek felnőnek, hiába teszi mellre az anyjuk őket sok éves korban is vagy cseréli a pelijüket három évesen....a természet folyamatát nem lehet megállítani.

Nekem az veri ki a biztosítékot, amikor (anyukák szavai szerint) a gyerek "cicit eszik ebédre". Mármint maga a megfogalmazás........és mindezt egy ovis korú gyerekre, vagy mondjuk két évesre, háromra....

2012. márc. 9. 09:41
 20/34 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszolóról eszembe jutott: igaza van, valahogy a azok a gyerekek, akiknél nincs agyondimenzionálva a kajáltatás kérdése, sokkal kevésbé betegesek. A környezetemben (sokáig szopizó és nem sokáig szopizó gyerekek vegyesen)lévő gyerekek EGYFORMÁN kapnak el betegségeket, vagy épp úsznak meg. Nem lehetne megmondani, melyik mivel van táplálva, hússal vagy cicikével..
2012. márc. 9. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!