Szerintetek árthat 7,5 hós babámnak néhány kanál Danette puding?
Semmi baja nem lesz a gyereknek.Ne aggódj,nem kell minden hülyeségnek bedőlni.Milyen mérgezésről beszélnek egyesek?! Komolyan, egy-két anyukát nem ártana kezeltetni itt...
Minden jót :egy 9 éves,egy 4 éves és egy 16 hetes pocaklakó anyukája.
Hidd el, túl fogja élni. :)
Amúgy meg egyszeri alkalom ölt gondolom, ennyi belefér. Ne aggódj! :)
Először azt akartam írni, hogy ne adjál már ilyen kicsinek pudingot, mert korai.
Aztán olvastam, hogy nem te adtad... :)
Tényleg nem lesz baja 1-2 kanáltól, de jobb ha nem csinálsz még rendszert ebből. Babapuding van már 6 hónapos kortól is, inkább azt.
Amúgy meg tényleg eléggé túl van dimenzionálva a szoptatás is manapság, meg a bébi kaják is... Nekem az verte le a biztosítékot, amikor a védőnőnk 2 éves korig nem javasolta a tehéntejet, és tejtermékeket is csak 1 éves kor után.... na akkor mondtam, hogy "aham-biztos-így-lesz".
Meggyőződésem, hogy a gyerekeket sok anya "mesterségesen" próbálja tovább babakorban tartani a sokáig szoptatással (2év+ lassan az ELVÁRÁS) a túl óvatos hozzátáplálással, késői szobatisztaságra szoktatással stb. Talán azért, mert nem szülnek annyi gyereket, amennyi anyai ösztön van bennük? Talán sosem tudjuk meg az okot.....
22.35. leírta a gondolataimat :))
Én ezt a manapság dívó nevelési hullámot hívom "tartsuk minél tovább bábává a gyereket" módszernek :) Az ennek magukat alávető anyák a természettel akarnak szembe menni....visszafogják a gyerekeiket, akik 3 éves korukig bepisilnek, és alapvető élelmiszereket nem kapnak meg kisgyermekkorban sem, csak anyatejet meg némi zöldséget ...és még lehetne sorolni.
Én is gondolkoztam már az okán, de nem lettem okosabb.
A gyerekek felnőnek, hiába teszi mellre az anyjuk őket sok éves korban is vagy cseréli a pelijüket három évesen....a természet folyamatát nem lehet megállítani.
Nekem az veri ki a biztosítékot, amikor (anyukák szavai szerint) a gyerek "cicit eszik ebédre". Mármint maga a megfogalmazás........és mindezt egy ovis korú gyerekre, vagy mondjuk két évesre, háromra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!