Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnál a pár hónapos gyerekedne...

Adnál a pár hónapos gyerekednek kúpot, hogy elaludjon, mert éjszaka nem hagy téged aludni?

Figyelt kérdés
Nem beteg, nem lázas, csak a kúptól majd jól elalszik és végre békén hagy.
2012. márc. 6. 17:30
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Azért megnéznék én minden anyukát, aki mondjuk már 3-4 hete nem aludt éjjel csak 3 órát, mert a gyerek valamilyen oknál fogva nem alszik!

Mi a fiunkkal bizony így jártunk. A kisebbik fiunk miatt keltem többször éjjel szoptatni, közben a nagyobbik kb3-4 óra alvás után felkelt és nem aludt vissza reggelig-közben szipogott, vagy sírt vagy játszani akart stb. Eltelt jó idő mikorra rájöttünk, hogy fájnak a lábai mert egyrészt növekedési fájdalmai vannak, másrészt egész nap rohangál, ugrál, így túlterheli őket. És sajna nem tudta megmondani mi baja van, mert nem beszélt. Egyik éjjel mikor rájöttem, hogy azért simogattatja lábait mert fáj, adtam neki próbaképp Nurofent és használt. Másnap pedig gyógynövényes kenőcsöt vettem a patikában, és azzal kenegettük a lábát és jobban lett.Plusz akkoriban kezdett leszokni a pelusról,de éjjel még kapott pelust-kiderült, hogy a bepisilés miatt is sírt, mert zavarja. De rá kellett jönnünk, hogy ez is a baja és ez idő volt. Aztán nem adtunk rá, így vagy aludt éjjel baleset nélkül vagy pedig felkelt és bilibe pisilt.

Szóval azt akartam mondani ezzel, hogy bizony lehet valami van a háttérben, ami miatt nem tud aludni az a baba, és miután nem beszél nehéz kideríteni, hogy mi lehet a gond.

És bizony nagyon nehéz volt az a pár hét mikorra átestünk ezen a kálvárián, fizikailag és lelkileg is egyaránt, a fiunknak, a férjemnek és nekem is.

Ezzel nem azt mondom, hogy bátran nyugtatózza bárki is a gyerekét, hanem azt hogy jöjjön rá mi okozza az éjszakázást!

2012. ápr. 2. 18:13
 52/57 A kérdező kommentje:
8 hónapos és feláll kapaszkodva. Nem furcsa. Ilyenkor már simán felállnak. (legalábbis a nagy többség)
2012. ápr. 2. 18:39
 53/57 A kérdező kommentje:
Akkor leírom megint: nem sír, hanem gügyög és játszani akar. De mind1. Aki akarja, nyugodtan szedálja le a gyerekét ok nélkül, én nem értek vele egyet.
2012. ápr. 2. 18:40
 54/57 anonim ***** válasza:

Egy 8 hónapos babára legközelebb ne írd, hogy "pár hónapos", ez félre vezető. A "pár hónapos", az olyan 2-3.

Ebből most adódott pár félre értés...

2012. ápr. 2. 19:34
 55/57 A kérdező kommentje:
A 8 az nem pár hónap? Oké. Tehát akkor 8 hónaposnak lehet fájdalomcsillapítót adni, hogy kiüsse magát, mert éjszaka játszani akar. Értem.
2012. ápr. 2. 20:49
 56/57 anonim ***** válasza:
Nem erre céloztam. :o) Csak én írtam pl, hogy megszoptattam. De a 8 hónapost már én is próbáltam más módon visszaaltatni. Ez életkorfüggő.
2012. ápr. 2. 21:00
 57/57 anonim ***** válasza:

18.13-as vagyok.

Látom, hogy jól felhúztad magad. De, ha vagytok olyan viszonyban a barátnőddel, akkor ne velünk, hanem vele beszéld meg ezt a dolgot. Lehet, tudsz neki segíteni abban, hogy megoldódjon a problémájuk. Legyenek pl. még este is levegőn, hátha jobban alszik a pici, vagy szellőztessenek elalvás előtt vagy miután a baba felkel(talán nincs elég levegő, vagy túl meleg van a szobában).

2012. ápr. 2. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!