Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnál a pár hónapos gyerekedne...

Adnál a pár hónapos gyerekednek kúpot, hogy elaludjon, mert éjszaka nem hagy téged aludni?

Figyelt kérdés
Nem beteg, nem lázas, csak a kúptól majd jól elalszik és végre békén hagy.
2012. márc. 6. 17:30
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor meg szoktam szoptatni. Pár hónapos babától még nem "várható", hogy aludjon egész éjjel. Bár volt olyan gyerekem, akitől idősebb korában is hiába vártam :o)
2012. ápr. 2. 15:13
 42/57 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az eddigi válaszokat. Erről csak az jutott eszembe, hogy nekem az anyukámék mesélték mindig olyan anekdotaként, hogy fiatal korukban volt egy orvos barátjuk és azok nyugtató injekciót (seduxent)adtak a be a kisgyereküknek mikor ők elmentek valahova este. Gyereket meg otthon hagyták, mondván, úgyis alszik reggelig. Praktizáló körzeti orvos volt az illető (akkoriban még így nevezték a háziorvosokat) és soha nem jelentette fel őket senki. Egyébként nyilván nem adnék én sem sem kúpot, sem mást.
2012. ápr. 2. 15:27
 43/57 anonim ***** válasza:
Egyébként régen mákteát adtak, meg pálinkás kenyeret, lényegében ugyanebből a célból. A világ nem sokat változik... :o)
2012. ápr. 2. 15:28
 44/57 anonim ***** válasza:
Jézusom te beteg vagy hogy mondhatsz ilyent hogy "végre békén hagy" 1 te vállatál gyereket tudtad hogy mi jár vele és hogy igen ez egy olyan munkahej ahol nincs megállás és ha letelik a 8 óra akkor nem az van hogy mára végeztem szörnyű ez a fogalmazás SOHA NEM ADNÉK AZÉRT GYOGYSZERT A GYEREKEMNEK HOGY ÉN TUDJAK ALUDNI én és a férjem váltottuk egymást ő vigyázott rá amikor megjött a melóbol persze csak ha délelöttös volt n addig aludtam utána megint csak én voltam vele és a férjem midnebe besegített otthon de az hogy én gyogyszert adjak azért hogy végre békén hagyjon te elmebeteg vagy remélem nem sokáig lesz nálad az a kisbaba
2012. ápr. 2. 15:34
 45/57 anonim ***** válasza:
Sorry utolsó vagyok akkor nem a kérdezőre modnom ezt hanem aki ezt csinálja a gyerekével
2012. ápr. 2. 15:38
 46/57 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy mivel egy pár hónapos baba még nem tud beszélni, miből gondolja bárki is, hogy nem fáj semmije? Ha napok óta nem aludta ki magát, és sír, nyűgös, akkor bizony el kell gondolkodni, hogy nem fáj-e valamije? Nem lehet, hogy jön a foga? stb. Stb.

Csak azért, hogy hagyjon aludni én nem adok a lányomnak semmilyen kúpot. Viszont amikor láthatóan szenved, akkor bizony adok neki fájdalomcsillapítót. Én is beveszek valamit, ha fáj a fejem/fogam/netán görcsölnék menzesz alatt... Miért kellene egy babának hősiesen viselni a fájdalmat? Mert nem tudja megmutatni, megfogalmazni, hogy mije fáj?! Ne már....

Ha a kérdés apropója olyan eset volt, amikor anyai önző indokokból "kellett" aludnia egy amúgy nyugodt, békés gyereknek, akkora válaszom NEM!

Viszont vannak olyan esetek, amikor nem beteg, nem lázas, mégis adok germicidet.

2012. ápr. 2. 16:11
 47/57 A kérdező kommentje:
De a lényeg, hogy nem szenved, nem sír, hanem felkel és álldogáll a kiságyban, meg játszani akar, gügyög, szóval matat. :) Szegény kicsi. Aztán erre kúpot kap. Én ezt teljes mértékben elítélem.
2012. ápr. 2. 17:02
 48/57 anonim ***** válasza:

Azzal egyetértek, hogy ilyen esetben nem kúpot kell adni.

Viszont Te meg ahelyett, hogy elítéled és itt teszel fel egy kérdést, hogy igazadat bizonyítsd, inkább vigyázhatnál 1-2 órát arra a babára, hogy az anyukája pihenhessen egy kicsit. :D

2012. ápr. 2. 17:06
 49/57 A kérdező kommentje:
Nem lakunk egy városban, csak emailezünk. De ha megoldható lenne, szívesen vigyáznék rá.
2012. ápr. 2. 17:19
 50/57 anonim ***** válasza:
most nem azért...,de egy pár hónapos baba hogy tud felállni az ágyában???
2012. ápr. 2. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!