Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnál a pár hónapos gyerekedne...

Adnál a pár hónapos gyerekednek kúpot, hogy elaludjon, mert éjszaka nem hagy téged aludni?

Figyelt kérdés
Nem beteg, nem lázas, csak a kúptól majd jól elalszik és végre békén hagy.
2012. márc. 6. 17:30
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
90%
Ezért én nem adnék. A többit pedig inkább megtartom magamnak az efféle viselkedésről. Amúgy menni idős ez a szegény gyermek?
2012. márc. 6. 17:44
 12/57 anonim ***** válasza:
90%

Nem adnék neki, minthogy nem is adok (9 hónapos és ez a megoldás még nem jutott eszembe, pedig van hogy még óránként kel).

Kedves válaszolók. Szerintem elég lenne kicsit óvatosabban válaszolni, mert nem vagyok benne, hogy a kérdező magáról írt.

13/57 anonim ***** válasza:
89%

Én csak akkor adtam neki kúpot ha mondták hogy kell az oltás miatt,vagy ha fogzott és estére már 37,5-37,6 volt a hője vagy ha 38fok volt,de ez szerencsére csak egyszer volt.de amúgy ezért ne hordjátok már le,komolyan annyi rosszindulatú,ítélkező anya van itt,hogy beszélhettek így,meg mégis kinek képzelitek magatokat,a kérdező nagyon kimerült és fáradt,a kúp nem is nyugtató hanem lázcsillapító az csak egy plusz hatás hogy jobban alszik tőle,komolyan nem értem miért kell így letámadni,nem megmérgezni akarja,vagy altatót,nyugtatót adni neki csak egy lázcsillapítót......

kérdező próbáld ki a coffea tosta 15ch nevezetű homeopátiás bogyót a babádnak,nekünk bejött nyugodtabban aludt a kisfiam

14/57 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem adnék. Próbálnám megkeresni az okot, hogy mi a baj, ami miatt nem alszik.

Nekem is az az érzésem, hogy ezt nem te csinálod kérdező, hanem valaki más a környezetedben.

2012. márc. 6. 17:46
 15/57 anonim ***** válasza:
42%

2. válaszoló.

Csak te vagy lepontozva... Részemről nem véletlen.

Szerintem akkor mindenki menjen oda a nagyanyjához vagy a dédijéhez és köpje szemen. Ugyanis nagyanyáink még aktívan alkalmazták a pálinkás kenyeret és a mákteát. Ez utóbbiba igen sok gyerek belehalt... Ők sem jókedvükből csinálták.

Nem ismerjük a körülményeket, nem ismerünk semmit: a kérdező magáról beszél (elvi síkon? gyakorlatilag? segítségkérés, mert kikészült????) vagy hallotta valakitől vagy nagyanyáinkról beszél? Nem tudunk semmit. Mégis repkednek a jelzők...

2012. márc. 6. 17:49
 16/57 anonim ***** válasza:
36%

Nézd meg hogy a Vibrucolt kúpot mennyi idős kortól lehet adni

Ez egy homeopátiás nyugtató kúp, amely sok mindenre jó.

Most olvastam az egyik baba magazinban, hogy még a kezdődő betegségeknél is, aminél elvileg még nincs tünet, csak nyugtalanság van.

Fogzásnál is nyugtat ill. egyszerűen ,,csak" nyugtalanságra is jó.

Nincs mellékhatása!

Lehet azért nyugtalan a babád, mert érzi rajtad hogy Te is az vagy:(

2012. márc. 6. 17:52
 17/57 anonim ***** válasza:
0%
akkor nyugtatózzad így jobb?
2012. márc. 6. 17:54
 18/57 anonim ***** válasza:
40%

nem.

és kedves 16 nagyanyáink max. valahol a legutolsó faluban mák teázták a gyereket, ahol nem tudtak semmit a hatásáról. Normális helyen nem (a családomban márcsak azért sem,mert nagyapám, dédnagyapám is orvos volt, kapott volna az asszony ha ilyet tesz)

2012. márc. 6. 17:55
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
"Köpedelmes" válaszadótól kérdezném, hogy a Viburcol adása fogzáskor előforduló éjszakai nyugtalanság esetén is ilyen nagyon megvetendő? Az is kúp, fájdalomcsillapító és nyugtató hatása van. Lehet, hogy akkor én is köpedelem vagyok, de én bizony adtam a kisfiamnak, hogy Ő tudjon éjszaka pihenni. Most aztán jól le leszek pontozva!
2012. márc. 6. 17:56
 20/57 anonim ***** válasza:

nem leszel, csak azt mondják hogy a viburcol is egy eléggé erős fájdalomcsillapító ami akkor adható a babának ha már egyszerűen elviselhetetlen fájdalmai vannak, ha jön a foga, és eléggé kiüti őket..

de azért eléggé sziven ütött amit a kérdező írt hogy :

csak úgy szimplán adnánk-e csakhogy ő tudjon aludni mert fáradt,

mindannyian így vagyunk akik anyák vagyunk hogy fáradtak vagyunk aludnánk,de nem jutna eszünkbe hogy benyugtatózzuk a gyerekünket.

a válaszokból ítélve...

na de mindegy is.

2012. márc. 6. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!