Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnál a pár hónapos gyerekedne...

Adnál a pár hónapos gyerekednek kúpot, hogy elaludjon, mert éjszaka nem hagy téged aludni?

Figyelt kérdés
Nem beteg, nem lázas, csak a kúptól majd jól elalszik és végre békén hagy.
2012. márc. 6. 17:30
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,nekünk a viburcol annyi mint halottnak a csók kb.
2012. márc. 6. 21:02
 32/57 anonim ***** válasza:

Én azokkal értek egyet, akik 1-1 alkalommal már választották ezt a megoldást.

Miután egy nagyon pici gyermeknél sokszor nem lehet tudni a nyűgösködés okát, ezért 1x nem árthat egy kúp, főleg hogy pl. a Nurofen már 2 hónapos kortól van és pl.:fogzási fájdalomra is adható.

Persze ha rendszeresen nem alszik a pici, annak nyilván utána kell járni, pl. hasi ultrahanggal, mert lehet hogy valami pl. a pociban nem stimmel.

De persze ezt az anyuka nyilván jobban tudja.

A Vibrucolt még nem próbáltam. Van aki dicséri van akinek nem jön be.

Én csak kíméletesebb megoldásként gondoltam a Vibrucolra.

2012. márc. 6. 21:27
 33/57 anonim ***** válasza:

Én is vetemedtem hasonló dologhoz. A szemfogai nagyon megviselték szegénykémet, éjjel-nappal csak nyöszörgött, aludni nem igazán tudtunk. Akkor kapott fájdalomcsillapítót.

Miután kijöttek a fogai megszokta az éjjeli kelést, a nappali nem alvást. Sok volt nekem is és neki is. Ő is csak szenvedett. Akkor ajánlotta a védőnőm a citromfű teát. 2 napig kapott esténként, vissza szokott a régi kerék vágásba, most már csak akkor kel éjjel ha beteg.

Nem tudom mennyi idős a baba, de a citromfüvet ha jól tudom 6 hónapos kortól lehet adni(1 éves volt a babám amikor kapta, ezért nem tudom az alsó korhatárt)

Viszont a véleményem az, hogy ha a doki is ajánlotta lehet látott valamit, esetleg fogzást, sokszor nekünk észrevehetetlen. Van olyan baba akinél nem látszik, csak egyszer ott van, viszont megviseli.

2012. márc. 6. 21:38
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Csajok!Azért nehogy már azért rosszul érezzük magunkat mert FOGZÁS OKOZTA NEM ALVÁSRA adunk kúpot vagy szirupot!

Mi se szenvedünk,ha fájdalmunk van nem????

2012. márc. 6. 21:49
 35/57 anonim ***** válasza:
9%
Én az illető anyukának adnék kúpot...elvégre ő nem alszik!!!
2012. márc. 6. 22:09
 36/57 A kérdező kommentje:
Nem fogzik a baba. Ezért írtam, hogy nem beteg, nem fáj semmije, nem jön a foga. Egyszerűen felébred éjjel többször és nem lehet tőle aludni. Ennyi.
2012. márc. 6. 22:55
 37/57 anonim ***** válasza:

Nekem ez eddig eszembe nem jutott,hogy az én kényelmem miatt gyógyszerezzem a gyerekemet.Mi az,hogy "végre békén hagy"?Az ilyen miért szül gyereket?Higgye el,hogy egész életében nem fogja "békén hagyni",hisz ez egy életre szól.Szerintem.

Értem kedves kérdező,hogy nem magad miatt kérdezted,de ez durván felháborító.Bízza rá a kedves anyuka valakire,akiben megbízik,és aludjon napközben.Nem hiszem el,hogy nincs egy nagymama,vagy rokon,akiben megbízik.Mert abban igaza van az előttem szólónak,hogy a kialvatlanság komoly gondokhoz vezethet.

Nah,jöhet a lepontozás...

2012. márc. 11. 15:03
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert szemmel láthatólag nem beteg és nem fogzik, még bőven lehet, hogy bújkál benne valami vagy éppen a foga mocorog.

Az egyik ismerősünk kisfia napok óta ordított, mint akit nyúznak. Semmilyen más tünet nem volt, már hívtak hozzá ügyeletet is, akik közölték, hogy ez normális, hiszen az anyukája nincs vele (éppen kórházban volt). Ha ennyiben hagyja az apa, akkor lehet, hogy csak nagyon későn, sok fájdalom árán derül ki, hogy gyomorszűkülete van, és attól ordított...

Másik: Senki nem hitte el nekem, hogy a foga nő a gyerekemnek, attól nyűgös. Nem produkálta a klasszikus tüneteket (kifehéredett, duzzadt fogíny, stb.), én is adtam neki fájdalomcsillapítót (mások szerint fölöslegesen tömtem gyógyszerrel...), két napra rá kibukkant a foga. Szóval az, hogy szemlátomást nem beteg, nincs semmi baja a gyereknek, "csak" nyűgös/sír/"nem hagy aludni", attól még lehet, hogy van baja annak a csöppségnek.

2012. márc. 12. 08:50
 39/57 anonim ***** válasza:
Vagy éppen olyan is lehet hogy a fogcsírák mocorognak és az kellemetlen a kicsinek!lehet fog csak 1-2 hónap múlva lesz de már most érzi a baba.
2012. márc. 13. 07:37
 40/57 A kérdező kommentje:
Hm..még mindig kúpot ad neki. (nem jön a foga a gyereknek még) Most pl. a szeles idő miatt szerinte nem tudott aludni éjjel a kicsi és megint bekúpozta (erős láz és fájdalomcsillapító kúppal), mert nem tudott a gyerektől aludni. Döbbenet, én csak annyit mondok.
2012. ápr. 2. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!