Adnál a pár hónapos gyerekednek kúpot, hogy elaludjon, mert éjszaka nem hagy téged aludni?
Nem én adtam, hanem egyik ismerősöm. Állítólag még a doktornő is ajánlotta neki. :S
Ezt nem hiszem el! Én sem adnék, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Milyen dolog leszedálni egy pár hónapos gyereket, azért mert anyuka nem tud aludni. :(
Igen, vszínű a Vibrucol azért van benne a baba könyvében (nekem olyan fajta van) hogy narkóztassuk a gyereket az egészségügy ajánlásával!
Kedves előző, mi ezen az erős, amikor ez homeopátián alapul?
Olvasd már el légyszi!
Ennél már csak az a jobb, amikor egy anyukának már nyelni sem tudott a gyereke, annyira fájt a torka.
Itatni nem tudta (már voltak dokinál, de csodát gondolom Ő sem tud tenni) és eszébe sem jutott hogy egy Nurofen kúpot adjon annak a szegény picinek, ami ráadásul már 2 hós kortól adható.
Azért Őt is úgy hagynám egy hétig, hátha meggondolja hogy néha tényleg szükség van a patikára!
A homeopátia mitől erős?
Nem Cataflam cseppeket ajánlgattam nyugtató gyanánt!
Amúgy egy idő után a babára és a mamára is rossz hatással van, ha nem tud pihenni!
Nekem is ajánlotta a doki; az más kérdés, hogy én nem adtam be neki.
Viburcol: én is adom neki fogzásra. De csak azért, hogy aludjak, nem adnám be neki. Hogy mi a különbség? Hogy fogzásnál/betegségnél szükséges rossz, "csak hogy aludjon" esetében pedig felesleges. Az első esetben segítek a gyereknek, utóbbi esetben ártok neki.
Sejtettem,h nem a kérdező adta a babának,nem hiszem,hogy megmerte volna kérdezni!
Bár én már semmin nem lepődök meg :S
Nem tudom igazából (ma javasolta a védőnő a Viburcol kúpot fogzásra, úgyhogy emiatt biztos adnék), de a fogalmazás mindenesetre érdekes: "végre békén hagy.... éjszaka nem hagy aludni"
Talán barátibb lett volna, ha azt írod, hogy végre mindketten kipihenhetjük magunkat, mert ez erős önzőséget sugall.
hejj, de le leszek pontozva :)
amikor orak ota sikitva sirt a babam, 9-10 honaposan, es nem tudtunk rajonni, mi a baja, igen, adtam neki laz-es fajdalomcsillapito kupot. Nem volt lazas, nem volt melege, nem fazott, nem volt ehes/szomjas. Gondolom a foga miatt volt. Utana megnyugodott o is, meg mi is, es aludtunk.
Attól függ...először is mitől nem alszik az a gyerek????
Mert pl.az én lányom fogzik,éjszaka kel többször is,nappal meg nagyon nyűgös-hisztis-álmos.Én adtam neki tegnap nurofent (de adhattam volna ilyen alapon germicidet is) és aludt is,de nem attól,hanem azért mert megszűnt a fájdalom.Ez elitélendő?Szerintem nem!
Másrészt nekem, eddig max 5-ször kelt éjszaka,ami elviselhető,de van ismerősöm akinek fél óránként MINDEN egyes éjszaka.Na lehet lepontozni,de az olyat megértem,hogy egyetlen egyszer aludni szeretne+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!