Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak vele, hogy ne...

Mit csináljak vele, hogy ne ordítson ennyire? Kezdek teljesen kikészülni.

Figyelt kérdés
Kisfiam 5 hetes lesz, tápszeres baba, nagyon hasfájós. Szerintem már az összes létező módszert kipróbáltuk, már a 4-ik tápszernél járunk, de üvölt. Azt hittük, hogy jobb lesz...de nem, most már szinte egész nap üvölt. Kaja előtt, kaja után...mindig. Cumisüveget cseréltünk, vettünk anti-colicasat, de semmi változás. Annyi levegőt nyel, hogy szerintem már csak az van a pocakjában:( Miért nem tud semmiből sem normálisan inni? Ma megy a férjem a doki nénihez, milyen tápszert írassunk? Teljesen tanácstalanok vagyunk, kérlek adjatok tanácsot.
2012. márc. 5. 06:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, tudom miről beszélsz mindent de tényleg mindent kipróbáltam igaz én szoptattam de a kislányom volt hogy 6 órán keresztül sírt. Engem azzal bíztattak, hogy 3 hónapos korára jobb lesz végül 5 hónapos korára lettünk túl rajta, voltak jobb napjaink de egyik szer sem segített, kakálni tudott nem azzal volt a baj, ha ringattam éreztem ahogy pukkanak a buborékok a hasában az bántotta érzékenyeb volt az átlagnál..Nagyon kiborító tudott lenni, hogy csak sír és sír és ebből állt a napunk.doktornőnk azzal vígasztalt erősebb babák lesznek a sírós babák, igaza lett de akkor engem csak a csönd tudott volna megnyugtatni kicsit kikészültem tőle. Barátaink mai napig emlegetik, hogy nem lehetett minket úgy felhívni, hogy ne üvöltsön a gyerek a háttérben:( Néha job lett neki ha pelenkázóra feltettem textilpelenkával betakartam a hasát és körkörösen simogattam, kicsit felfelé nyomogattam a lábait.
2012. márc. 5. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:
"jobb" bocsánat siettem:)
2012. márc. 5. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!