Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vegyem rá hogy ne a...

Hogy vegyem rá hogy ne a gyerek előtt orditson velem?

Figyelt kérdés
kisfiam 4hónapos,és sajnos nagyon sokat veszekszünk a párommal...mindig mondom neki,hogy legalább ne a gyerek előtt orditson,mert nem szeretném hogy úgy nőjjön fel ahogy én sajnos,rengeteg veszekedés-verekedés szemtanújaként,aminek megvan az eredménye,mert nagyon érzékeny,bármin elsirom magam,ha valaki hangosabban szól már,gyomorgörcsöm lesz...nagyon szeretethiányom van...és még sorolhatnám...nem szeretném hogy ilyen legyen ő is.még gyerekként megfogadtam,ha egyszer lesz gyerekem,sose fogom ezt hagyni,és mindent elkövetek hogy ne olyan élete legyen mint nekem...de sajnos hiába mondom neki hogy ne orditson,itt a gyerek,orditva mondja hogy ne parancsolgassak neki....stb,ha nem tetszik mehetek...stb,multkor a kezembe volt a gyerek,és úgy orditott velem,a gyerek fülét próbáltam befogni,átmenni a másik szobába,de akkor hallja szegénykém...a laptopot majdnem hozzám vágta már....ha már elkezd hangosabban"beszélni",vagyis kezdi az orditást,a gyerek már nekikezd üvölteni,megijed...annyira sajnálom,én is már olyankor(is)csak sirok,mert nemtudom ezt elkerülni,és nem akarom hogy miattam élje át azt amit én....hogy vehetném rá hogy ne előtte csinálja ezt?Mikor normális,és úgy beszélünk,mindig azt mondja jó,persze...de ha odakerül a sor,mint akinek elmentek otthonról...és persze én vagyok a hibás,mert én hozom ki belőle ezt azt mondja....
2010. dec. 13. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan! Egy ilyen ember mellett akarod leélni az életedet? És a gyerek is ebben nőjön fel? Mert aki ilyen felnőtt ember létére, az nem fog változni!
2010. dec. 13. 22:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet,hogy kemény és számodra ez elképzelhetetlen amit írok.De hagyd ott a p..csába.Nehogy már Ő diktáljon neked,de mivel ennyire érzékeny vagy sajnos megteheti.Lehet,hogy lennének következményei,de mi van ha egyszer bekövetkezik az,hogy bánt téged vagy ne legyen úgy de a gyermeketeket.

Kérj valahonnan segítséget.

2010. dec. 13. 22:22
 3/18 bobocka ***** válasza:
100%
En is ezt kerdezem:miert vagy meg vele???
2010. dec. 13. 22:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
én rövidre zárnám: takarodj innen és ide a lábadat többé nem teszed be. ennyi. miért viseled ezt el?
2010. dec. 13. 22:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Még most szabadulj meg tőle, mielőtt el nem kezd verni is. De most komolyan!!! Ne áltasd magad, hogy egyébként jó ember, mert a való kép, hogy a babád is ugyanúgy fog felnőni, ahogy Te, ahogy Te nem akarod igazán. Kérj segítséget a családtól, ne fojtsd magadba a problémát! Nagyon sajnállak, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy, amikor a leggyönyörűbbnek kellene, hogy legyen az életed, egy egészséges babával. Ne hagyd magad sodródni a mindennapokkal, gyorsan eltelik az élet és még boldog sem voltál.
2010. dec. 13. 22:25
 6/18 A kérdező kommentje:
igen..bár én mondhatnám ezt neki,de sajnos ez az ő lakása,és mindig megkapom ha nemtetszik valami,mehetek...sajnos sokban függök tőle,mivel én nemtudnám eltartani magamat és a fiamat,segitségem nincs,nemtudnék hová menni,anyum az élettársával lakik,aki alkoholista,igy semmi pénzért nem mennék oda,ott is mindennaposak a viták sajnos,szegény hugomat sajnálom,11éves,és ő is azt éli át amit én gyerekkoromban....a párom tudja milyen érzékeny vagyok,és hogy nincs hová mennem,igy a"markában"tart sajnos,de hova mehetnénk....amúgy normális lenne,de 1hónapban mindig megvan az ilyen 1-2nagy vita....imádja a gyerekét,soha nem bántaná,elvileg engem se mindig mondja...de tudja ha 1ujjal is hozzámérne,vége lenne....
2010. dec. 13. 22:31
 7/18 A kérdező kommentje:
nagyon sokszor elterveztem hogy elmegyek,de sose tudom rávenni magam...ha lenne egy biztos munkahely,vagy jövedelem amiből eltudnám tartani a gyereket,és lenne hova mennünk,egy percig nem gondolkoznék...már 7éve vagyunk együtt,24éves vagyok,de nem ilyen életet képzeltem el magamnak....
2010. dec. 13. 22:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnállak... nincs 1 barátnő, v ismerős, v vki aki befogadna titeket? a párod az én olvasatomban több mint szánalmas... pénzzel te találkozol otthon? pl. csekkekre, ilyesmi? ne add fel őket, hanem tedd el pár hónapig, aztán lépj le abból. én ezt biztos, h nem tűrném el. persze értem, h nem látsz más megoldást, de ez akkor sem normális így.
2010. dec. 13. 22:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Oké, csak itt olvastam már, hogy válóper esetén elvehetik a gyereket, ha csak úgy lelép valaki és ráadásul nincs lakása sem. Talán a jogi témában kérdezz rá erre, nehogy még nagyobb bajba kerülj, ha lelépsz esetleg és ő perelné a gyereket. Próbálj meg valóban valahogy bármennyi pici pénzt is félre tenni, az jól jöhet még, az biztos.
2010. dec. 13. 22:52
 10/18 A kérdező kommentje:
nincs senki...bármikor ad ha kell pénz,meg amit kérek,megveszi,ezzel nincs gond...mondjuk nemigazán szokott kelleni semmi...csak ezek a viták...ezek fájnak,bántanak nagyon,amúgy minden jó lenne,de havonta 1-2szer mindig kitörik....valahol igaza van,mert rengeteget dolgozik,én meg egyedül vagyok a gyerekkel,sajnos sok gondja van a fiamnak,és emiatt nagyon sokat sir,igy semmi időm,még wc-re se menni,és persze hogy feszültebb vagyok,mikor alig alszok 3óránál többet,se enni,se semmire nincs időm...és sokszor mondom neki hogy foglalkozzon a gyerekkel..stb,van hogy én is erélyesebben mondom,de hát ha egyszer kijön belőlem...a gyerekkel csaknem"ordithatok".....mert hogy ha itthon van pár órát,én egyből "lepasszolom"neki a gyereket azt mondja,ő meg pihenni se tud...ebbe van igaza,de megkell csinálnom a dolgaimat,kicsit takaritani,mosni...stb,még el se megyek itthonról....ilyenkor mindig azt érzem hogy magamnak szültem....ő szétdolgozza magát,én meg 24órába legyek a gyerekkel...azért ez igy nemjó....imádom a picit,de azért kezdek besokallni...vendéglátós,igy sajnos nem az van hogy reggel 8tól dolgozik kb este 5-6ig,hanem regel 8tól,hajnal 3-4ig,és van 1héten 1,jó esetben 2szabadnap...elhiszem hogy fáradt,és ami kis ideje van,pihennije kéne,de jólenne a gyerekkel is lenne picit hogy tudjam csinálni a dolgom,mert megkaptam már azt is hogy kosz van(amit azért nem mondanék),nincs főzve....pedig ennyi dolgom van a gyerek mellett....mondtam neki,1-szer ráhagyom egy fél napot,és meglátjuk mellette ezeket megtudja e csinálni...de még wc-re se fog tudni elmenni,nemhogy ezeket....el van varázsolva...
2010. dec. 13. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!