Hogy vegyem rá hogy ne a gyerek előtt orditson velem?
nos. én azt mondom, h gondold át, h vele szeretnél-e lenni. ha igen, akkor tegyél érte. beszélj vele és próbáld megszervezni a napodat. a picúrt tedd hordozóba, fel a pultra, míg főzöl, v habtapira míg takarítasz, őt lefoglalja az is, ahogy néz, v énekelj neki közben. és máris tisztaság van és kaja. könnyű, gyors kajákat főzz: krumplipüré pl. tepsis husival, amivel max. 20 percet kell fogalkoznod és magától elkészül:)
egyébént elhiszem, h pihenni akar, de a gyereketek közös, tehát neki is ki kell vennie a részét, ez a minimum.
nálunk dettó ez a helyzet kivéve azt hogy mi az én szüleimnél lakunk!!!
akkor lett a fordulópont mikor kirúgták a munkahelyéről és ő ezt úgy vette hogy akkor egész nap itthon "veri" a ....
semmit sem segít itthon egész nap a gép előtt döglik!
a gyerek mintha nem is lenne...
persze tőlem elvár mindent...
épp a 3napja küldtem el mert hogy 1 dolog h nincsen munkája de az h nem is keres....
összepakolta a cuccát és 10perccel a busz indulása előtt nekiállt bőgni h biztos ezt akarom-e stb...
mire mondtam neki hogy egy esélyt kap!!!
ma dettó neki állt velem üvölteni és rám csapta az ajtót mert mondtam neki h fogja meg a gyereket amíg felporszívózok....
úgyhogy holnap újfent pakol!
remélem elég erős leszek hozzá hogy végleg elküldjem...
neked is sok sikert és nézz utána a környéken lévő anyaotthonoknak oda bármikor mehetsz!
Anyaotthon. Ott segítenek mindenben. Gyerektartást kell fizetnie az apának, ez némi anyagi bevétel lenne.
Ha egy időre elmész és fontosak vagytok neki, talán változik, de ha nem lépsz semmit, akkor marad minden a régiben, sőt talán még rosszabbodik is.
Amiket írtál, nem mentség a viselkedésére. Más kismama is fáradt, ingerült, de a többséggel szerencsére nem ordítozik a párja a gyerek előtt.
Ha meg valóban oda van a babáért, akkor nem szabadna, hogy nehezére essen 1-2 óra vele való foglalkozás, még akkor sem ha fáradt. Sőt, legtöbb apának ez kikapcsolódás a munka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!