Alvásproblémák 7 hetes babánál. Mit lehet tenni? Kezdünk kikészülni.
nappal mennyit eszik és alszik? Nem lehet h az a gond, hogy nappal túl sokat alszik és keveset eszik, és ezt hozza be éjjel?
Egy másik tipp: ha leteszed aludni, bugyoláld be egy plédbe (átlósan félbe hajtod, az átfogóra teszed középre, úgy, h a feje lelógjon-a nyakánál halad az átfogó vonala-, és jobbról-balról átfeded rajta a pléd csücskeit és betűröd alá, a karjai pedig a mellkasán vannak), hátha így jobban alszik.
Szia!
Kitartás, a leírtak alapján tényleg nem lehet könnyű, de hidd el vannak sokkal durvább esetek is, ez még számomra a nem túl vészes kategória!
Mi szerencsések vagyunk és alszik a kislányunk de itt az oldalon is nagyon sokaknak 1-2 ÉV körüli a babájuk és mindig többször ébred éjszaka,szerintem ezt majd ő beállítja de tenni sokat nem tudsz.
Kívánom hamar elmúljon ez az időszak,kitartás!
Én is arra gondolok, hogy túl sokat alszik napközben, így kevesebbet eszik és azt hozza be éjjel. Próbáld meg 3 óránként etetni, meg egy kicsit szórakoztatni is napközbe.
A másik meg a pocakfájás. Sajnos estére-éjszakára jön majdnem minden babánál a pocakfájás. Próbáld ki a Sab simplex-et. Nekünk ez az egy segített rajta. Amíg nem használtuk a 6 hetes kislányom is sokat nyűglődött éjszaka. Bár Ő nem sír, csak nyöszörög ilyenkor, meg tekergeti magát szegény.
Espumisan csepp tènyleg nahyon jò.
Kicsit a làbait meg is tornàztathatod, ha levegô nyomja, könnyen kijön.
Az anyatej a baba szervezetèbôl mennyisègtôl függôen 3 de max. 4 òra alatt teljesen kiürül, feldolgozza! Ilyen picinèl erre figyelj.
Takaròt ùgy tedd rà hogy bugyolàld be, tehàt oldalròl jò szorosan nyomd csak oda... Emlèkezteti a magzati helyère, ez is megnyugtatò.
Te pedig szedj vitamint hogy bírd! Doki nekem erre a "szitura" a Supradint mondta ès pluszban 1hòig vasat is! Tej, nem pihenès, tej... nagyon kimerítõ, pihenj amennyit csak tudsz amikor a pici alszik mert ki tudja mire fog rendezõdni, nehogy nagyon kimerülj!!!!!
Egy borzasztòan rossz alvò, kis alvàsigènyû kislàny anyukàja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!