2. babának mit lehet keresztelőre kérni?
Figyelt kérdés
Tudom, ezerszer volt már keresztelős kérdés, de nem tudom, mitévő legyek. Szegény kislányom amúgy is kissé elhanyagolt ajándékozás terén, mondván, már annyi játékunk van (ami igaz is, ráadásul még azonos nemű is a tesóval), s nem tudom, mit kérhetnénk neki. A keresztszülők, meg az én szüleim is nyaggatnak, hogy vajon minek örülne a Pöttöm?
Segítenétek? (néztem a Tescoban olyan mérleghinta szerű játékot, az tetszik, mert ma kipróbáltuk, tetszett a Picúrnak is (8 hónapos, ül, áll, tehát mocorog rendesen). De mit még?
2012. márc. 4. 22:55
11/11 anonim válasza:
9eske egy gyökér ,legalább annyi köze van hozzá mint neked ahhoz hogy feltette ezt a kérdést. Esküvőre minimum a vacsora árát illik odaadni és ez nem bunkóság, ugyanis régen ezért jött létre ez a szokás ,hogy segítsék a friss házasokat ,azzal- ki mivel tudja,mára ez alakult belőle.Legalább tudjuk hogy műveletlen b. is ... ha te ingyen beülsz a pereputtyoddal egy lagziba az a Te szégyened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!