Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babának keresztelőre...

6 hónapos babának keresztelőre mit szoktak vinni/venni? Eddig még nem voltam és fogalmam sincs

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen minőségben mész:)

Ha keresztszülő, akkor legtöbbször arany fülbevaló, nyaklánc, medál, karlánc. Tesómék kaptak névvel hímzett takarót, törölközőt is. Lehet adni pénzt, etetőszéket, autósülést, ruhát.

2010. aug. 2. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem lévő írta! Ha keresztszülő leszel arany fülbevaló lánc karkötő gyűrű. Ha rokon vagy barát vagy, akkor játák pl. Tricikli hintaló játèkbabakocsi, fisher price tanuló szèk stb. Etetőszék, bébikomp, járóka, kisasztal kisszékkel. Ruha vagy pénz. Nem baj ha olyat veszel ami később lesz jó, úgyis belenő, örül majd neki később ha már lesz akkora hogy értékeli játszik vele.
2010. aug. 2. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul fogalmaztam meg a kérdést,az én lányomnak lesz a keresztelője,és azért vagyok kíváncsi miket szoktak ilyenkor vinni,mert a rokonság olyan hogy kapni nagyon szeret,de amikor viszonozni kell akkor sosincs pénze.na nem csak az ajándékokért kérdem,csak hogy legyen valami fogalmam róla mit szoktak ilyenkor.pl amikor megszületett a kicsikém egyetlen egy rokon volt aki úgy jött hogy hozott valamit.nem kell nem azért mondom félre ne értsétek,csak az én bnőm kisfiához 3 éves koráig sose mentem úgy hogy valamit ne vigyek.nem tudom nekem ez furi picit,bár én szivesen látok mindenkit ajándékok nélkül is.köszi szépen
2010. aug. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!