Mit lehet venni keresztelőre egy kisfiú babának?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, ha nem ide illik a kérdésem, de úgy gondolom, ti, mint anyukák, apukák tudtok nekem segíteni. Nemrégiben kértek fel keresztszülőnek minket a férjemmel, de nem tudjuk, milyen meglepi ajándékot lehetne venni, ti minek örülnétek, köszönöm a minél több választ.2009. ápr. 7. 19:57
1/4 anonim válasza:
amikor az öcsémel keresztszülő lettünk, akkor mi egy aranyláncot vettünk egy kis kereszt medállal a keresztfiunknak. Kérjétek meg a szülőket, hogy tegyék el, és amikor úgy látják, hogy a gyermek már képes rá vigyátni, adják oda neki, hogy hordja.
Nálunk a családban ez a szokás.
2/4 anonim válasza:
nekünk a keresztszülők londonban élnek így nyitottak neki eegy bankszámlát és arra gyűjtik a pénzecskét, ha nagy lesz beteheti valahova önerőnek
ja meg megvették a kisöltönyt a keresztelőre, meg egy mesemondó macit hogy legyen valami maradandó is
nálunk fiúk nem hordanak aranyat azért alakult így
3/4 anonim válasza:
Mi megkérdeztük a szülőket, hogy van-e valami konkrét dolog, aminek örülnének, mert tudtuk, hogy aranyat, ékszert ők sem akarnának a babának. Kapóra is jött nekik a kérdésünk, mert éppen etetőszéket akartak venni, így annak az árába szálltunk bele. És én még kézzel festettem egy selyem "mesehuzatot" a kedvenc kispárnájára, hogy legyen vmi meglepi, ami azért maradandó is és a gyerek is örülhet neki.
4/4 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá? Mert ha kisebb összegre gondoltál akkor rugi vagy bady. Az arany kőzépút , játszóállvány játszószőnyeg ez kb 4000 ft-tól már van felfele. Keresztelőruha. Bébikarlánc. 15 ezerért már nagyon jók vannak. Vihetsz még pelust popsitőrlőt,testápolási szereket. Egy előző kérdezőnek is irtam mi kaptunk ezt is azt is és mindennek nagyon örűltűnk.Úgyis a szűlő örül még nem a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!