Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2. babának mit lehet keresztel...

2. babának mit lehet keresztelőre kérni?

Figyelt kérdés

Tudom, ezerszer volt már keresztelős kérdés, de nem tudom, mitévő legyek. Szegény kislányom amúgy is kissé elhanyagolt ajándékozás terén, mondván, már annyi játékunk van (ami igaz is, ráadásul még azonos nemű is a tesóval), s nem tudom, mit kérhetnénk neki. A keresztszülők, meg az én szüleim is nyaggatnak, hogy vajon minek örülne a Pöttöm?

Segítenétek? (néztem a Tescoban olyan mérleghinta szerű játékot, az tetszik, mert ma kipróbáltuk, tetszett a Picúrnak is (8 hónapos, ül, áll, tehát mocorog rendesen). De mit még?

2012. márc. 4. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 17 hónapos volt a keresztelőjekor.

A nagybátyáméktól egy libikókát kapott.

Ilyet:

[link]

Most 3 éves, de nem telik el nap, hogy ne hintázna rajta. Abszolút eltalálták, nagyon jó ajándéknak tartotta a többi vendég is.

2012. márc. 4. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
5%
Kééérni? A pofám leszakad...ha ez ilyen nagy "probléma", akkor mondjátok azt, hogy köszönjük szépen, nem kérünk ajándékot, nem azért rendezünk keresztelőt. Besz.rok, hogy az esküvő, a keresztelő is lehúzás, sőt olvastam itt olyan kérdést, h milyen ajándéklistát állítsunk össze eljegyzésre.
2012. márc. 5. 08:29
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Én nem is tudom, Neked van gyereked? Azért kérdezik, mert az ember nem állít oda üres kézzel egy keresztelőre, s annak semmi értelme, hogy egy 75. kacatot vegyen valaki... DE szép Tőled, hogy vetted a fáradságot és minden kedveségeddet beleadva hozzá(m)szóltál...

Kedves Első! KÖszönöm, ilyenekre gondoltam... :-)

2012. márc. 5. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is jobban örültem volna ha megkérdeznek, hogy mit adjanak keresztelőre.

Kislányom 3 arany és 1 ezüstláncot kapott, fülbevalót, ruhát, bundazsákot.

A láncokat én túlzásnak tartom, feleslegesek.

2012. márc. 5. 09:13
 5/11 A kérdező kommentje:

:-) Egyetértek... De akkor mit mondtál volna, kedves Utolsó? :-) Mert örülnék az ötletednek. VAn bicikli (persze az a Tescos), csúszda, műanyag hinta, a nagyobbnak szánkót kértünk anno, tehát már az is van.. :-)

Mielőtt megint lehurrog valaki, ezt nem nagyképűségből soroltam fel, csak ezeket kaptuk/vettük eddig a nagynak korábban.. Ezeken kívül várnék ötletet...

2012. márc. 5. 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős , de én olyanra gondolnék hogy állatkerti belépő, babaúszásra bérlet, játszóházba ....és e mellé apróságot aminek örül helyben, majd amikor elmentek a programokra lehet neki mondani hogy nagyiéktól kapta és milyen,jó ,ha emlékezetes összeköti az ajándékozóval (persze csak ha nagyobb- ha kicsike meg egyszerűen élvezi - az apróság meg leköti )apróság alatt értem pl. mókakocka ha kicsi golyóvezető ha nagyobb és így tovább. ezzel jól be lehet lőni hogy ki mennyit szán rá ,mert aki nagy ajándékot szeretne adni vesz egy babaúszás bérletet aki kisebbet az pedig egy játszóházas belépőt, a játék mellé.

Így kap személyes ajándékot is de nem gyűlik a sok kacat és még élménnyel is gazdagodik. Lehet fotózni is ,maradandó emlék.

Én ilyennek örülnék anyukaként ha ebben a helyzetben lennék. (nekünk pár tárgyi apróság is jól jönne :),ha valaki ragaszkodik az ajándékozáshoz.)

2012. márc. 5. 11:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, nem is gondoltam rá, pedig mi is szoktunk programot/élményt ajándékozni, de valahogy eszembe sem jutott, hogy ezt keresztelőre is lehet kérni/adni... Remek, ez lesz, köszönöm még egyszer!!!!!
2012. márc. 5. 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Még pár ötlet, hogy mi mit kaptunk és az unokahuginál miket láttam:

- babakocsi (biztos van már az elsőnek)

- arany fülbevalók (egyiket a keresztapa, másikat az apai nagymama vette)

- járássegítő

- Brendon utalvány (sógornőmék autósülésre költötték)

- Cavallo Rody lovacska

2012. márc. 5. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hogy jön ide,h nekem van-e gyerekem? ehhez nincs közöd. A válasz pedig: SEMMIT nem kértem volna, a keresztelő ne legyen lehúzás a rokonainknak, én hívtam volna meg őket ebédre és nem az ajándékért, hanem csak úgy. Na ehhez mit szólsz? Én az esküvőnkre se kértem senkitől semmilyen ajándékot, pénzt sem fogadtam el, mert szerintem ízléstelen.
2012. márc. 5. 15:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Igen, jobb is, ha nincs gyereked.. Ja, én hívom meg őket ebédre, nem kérek semmit, ŐK kérdezik, mit vegyenek, s ha nem mondok semmit, akkor is hoznak VALAMIT. Egy esküvőre üres kézzel menni meg egyenesen taplóság szerintem, de Te biztos csodalény vagy, meg a barátaid is, felénk ez nem divat...

Minek írtál újra? Nem érdekelnek az offjaid...

2012. márc. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!