Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babának mit lehet...

3 hónapos babának mit lehet adni keresztelőre?

Figyelt kérdés

A jövő hétvégén lesz a kislányom keresztelője.A tesóm rámbizta hogy találjam ki mit vegyenek neki,de nekem fogalmam sincs.Az az igazság szinte mindene megvan a babának,bizonyos keretek között(pl:babahinta,játszószőnyeg),valamilyen játék félére gondolt.Adnátok valamilyen

ötletet?Köszönöm előre is.

2010. aug. 4. 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami olyasmit ami jelképezi a keresztséget, és később szép emlék is. Mi kaptunk anno gyerek Bibliát, rózsafűzért, aranyláncot.
2010. aug. 4. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:

A tesódnak biztosan első babája.

Nem minden baba szeret játszani (tartós ideig) 2 éves koráig. Mégis vannak fejlesztő játékok, amelyek általában drágák, de aki megteheti ilyet választ, pl. Fisher-Price, Thomas játékok. Ezek formabedugós, hangadós, csörgő-zörgős, érdekes tapintású anyagokból készülő játékok, Tesco-tól kezdve játékboltokig beszerezhetőek.

Mozgásos játékok pl. még a játszószőnyegen kívül hintaló, húzható, gurulós játékok (csattogós lepke-típusúak). Kislánynak a baba sosem elég. Mi pl. nagyon örültünk annak idején az első kismedencének, amiben pancsolhatott a baba.

Aztán másfél éves koron túl már komolyabb (igazi) játékok is szóba jöhetnek. Pl. gyöngyfűző készlet, kirakók mindenféle változatban, gyurma, rajzeszközök, emberalakot tartalmazó játékok (pl. játszóház, kert állatokkal, mezőgazdasági udvar, emeletes parkolóház...).

2010. aug. 4. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz csatlakozva egyébként én sem játékot adnék keresztelőre, hanem maradandó dolgot. Akár fotóalbumot, gyermekdalokból összeállított zenei válogatás Cd-t, vallásos tartalmú ajándékot, aranyékszert.
2010. aug. 4. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Fisher price golyópálya zsiráf

fisher price asztal

fisher price járássegítő

ezeket nagyon szereti lányom, 6 hónapos korától játszik velük, mist 17 hónapos még mindig leköti !

Googleba írd be és nézelődj hol olcsóbb, 10-12 ezer ft.

2010. aug. 4. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Borostyán lánc vagy ékszerésznél lehet kapni kis szelencét a majd kipotyogó fogacskáknak. Bár az még odébb van, de a kis polcocskáján eláll. Még gravírozni is lehet rá. (én szeretnék egy ilyet :)) Most ennyi jut eszembe.
2010. aug. 4. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ma arra jutottam hogy lehet egy etetőszéket vetetek akkor vele,azt úgyis kell majd venni,játszani meg annyira nem tud még úgysem.
2010. aug. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!