7 hónapos kisfiamnak keresztelőre?!
Egyetemre gyüjteni nem hülyeség . Csak nehogy kiábrándultság legyen ha nem arra költi el majd.
- ja és ha nem lesz infláció hogy az addig gyüjtögetett pénzen majd ne egy könyvet tudjon venni hanem pl. egy lakást v. autót v. egyetemet fizetni.
Nem tudom, lehet, hogy van benne kockázat...
Válasszatok más kombinációt, van olyan, hogy három havonta a kamatot megkapod, a mamámnak ilyen volt, azt is mindig a babára tudjátok költeni, és 5 évnél tovább nem kötném le. Akkor is jól jönne a pénz, iskolakezdés, új bútor, íróasztal, könyvek, stb.
De én jobban örülnék valami tárgynak inkább.
Személy szerint én nagyon, ugyanis sosem tudni mithoz az élet, lesz-e nekem magamnak lehetőségem a fiamat ellátni egy kis pénzzel ha fősikolára kell vagy bármire amire szüksége lesz!
Sokkal értelmesebb ajándék mint az arany nyaklánc vagy medál ami sokszor a keresztszülők mániája ilyenkor. Vagy értelmesebb mint bármilyen baba használati cucc amit úgyis csak babakorban használ.Elvégre a keresztszülő a gyermek élete végéig keresztszülő tehát egy betétkönyv nagyon jól jellemzi azt hogy keresztszülei gondoskodni kívánnak róla nem peig "letudni" egy aranylánccal az egész keresztelőt.
Jaj ne érts félre!:)Dehogyisnem örülök!Csak erre egyáltalán nem számitottam!:)
Szoval akkor szerintetek is jo ötlet és fogadjam el?
Második válaszoló vagyok.
Lehet, hogy furán hangzik, de én ezt a javaslatot csak 'tehetősebb' keresztszülők esetében fogadnám el. Nem tudom, hogy ők anyagilag hogyan állnak, mennyire gondoltak, hogy havonta mennyit tesznek, de szerintem biztos, hogy a pénz mellett ajándékot is fog kapni a gyermeked minden egyes alkalommal. Én nem szeretek túlzásokba esni, és szeretem, ha szerényebben vannak megoldva a dolgok:) Csak akkor fogadnám el ezt, ha tudnám, hogy nekik sem megterhelő. Biztosan érted, hogy mire gondolok:) Őszintén szólva nekem is van keresztgyerekem, de csak évi pár alkalommal tudom támogatni, havi szinten nem, mert nekem is van három gyerekem, én GYES-en vagyok, és nem tudok minden hónapban ajándékot, pénzt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!