Mit kérjünk keresztelőre, szülinapra kisfiamnak aki 1 éves?
nálunk 3 hósan volt keresztelő, de csak olyan "nagy" ajándkokat kaptunk, amiket később fog tudni használni.
hátha lesz közte olyan, ami neked is megtetszik és még nincs.
- szülőkormányos bicikli (napernyős, tárolódobozzal, árnyékolóval)
- homokozó, fedeles
- árnyékolós kismedence
- felfújható játszóházféle, hozzá "alagút", amin át tud majd mászni
- állványos hinta
- kiscsúzda
- bébikomp (de szerintem ez nektek ár nem aktuális)
- dönthető etetőszék ( ezmár főleg nem aktuális nektek, gondolom)
remélem, tudtam segíteni.
Hát nem tudom... Mi nincs még? Kb. mennyit tudnak erre szánni a rokonok/barátok?
Nekünk is egy éves a kisfiunk keresztelő még nem volt de leírom miket kapott szülinapra hátha megtetszik valami. oké?
-Hintacsacsi aminek kerekei is vannak és később lábbal hajtós kismotornak tudja használni.
-Műanyag hinta kinti-benti, dudálós
-Biztonsági üléses tricikli aminek később le lehet venni a biztonsági keretét és ha leér a pedálig a lába hajtani is tudja majd. Van rajta szülőkormány is. Nagyon jó, bevásárolni is ezzel járunk mert csomagtartója is van :)
-Műanyag nagy platós autó. Most arra használja, hogy pakol bele és tologatja, valamint felfordítja és pörgeti a kerekeit:D
-Zenélő, forgó, világító dob. Nagyon szereti ütögetni és siker élménye is van mert miután végzett a dob automatikusan "bekapcsol" és egy hatalmas ováció köszönti a gyereket.
-Fa formabedobó. Szereti, bár még nem nagyon talál bele, de építeni szokott belőle. Én utálom mert már 2x ráléptem, nem volt kellemes élmény :S
-Egy nagy puha plüss zsiráf a leendő keresztmamitól. -azzal alszik:)
-Játék telefon, ha megyünk valahová a nyakába akasztom, így nem hagyja el és el van vele az úton.
-Csőrös itató
-Nagy kocka kirakó állatos. Egyenlőre csak dobálja meg amit építek belőle szereti lerombolni:)
-Kemény lapú mesekönyv. Már tudja hajtogatni, de sokáig nem köti le. Kb. a felét tudom felolvasni neki egy huzamra.
-Ruha, cipő - az mindig kell
-Műanyag kistányér kanállal. Törés álló és gyakorolhat a gyerek.
nem kell letámadni az embert! mi nem kértünk SEMMIT!!
meghívtuk őket, hogy jöjjenek el, mert a családban ez az elő pici baba, nagyszülőknek és nagynéniknek, rokonoknak. meglepődtünk mi is, hogy ilyen drága és nagy ajándékokat kapott a baba.
mi megvendégeltük őket itthon. vágtam csirkét, tyúkot, húsleves, rántott hús, rizi-bizi, kápisalival készültem.
még tortát s sütit is sütöttem s krtem, ne hozzanak azt sem, mert a frjem családjában zokás, hogy minden alkalomra minden család tortát hoz. 40 embert vendégeltünk s tőlük jöttek össze ezek az ajándkok.
rosszul esett a feltételezés!!! :(
Kisfiam 20 hónapos,ma volt a keresztelője:)Most alszik,kifáradt.Ő a keresztszülőktől kapott:a ruhát amiben kereszteltük,egy nyakláncot kereszt medállal és kapott egy duplo-t mert ugye ő még a játékot értékeli:)A vendégeknek mondtam,hogy semmit ne vegyenek,szerintem nem erről szól.
Valami vallásos dolgot kérj:nyaklánc,biblia,feszület,szobor stb ezek később kapnak fontos szerepet,és vehetnek egy kis játékot,amit tényleg most értékel.Nem tudom mi a szokás felétek,de én ezt bőven elegendőnek tartom,azért is mondtam mindenkinek,hogy ne vegyenek semmit.Majd az esküvőjére:)
4. vagyok.
A vallási dolog sem rossz ötlet ha vallásosak vagytok. Mi nem vagyunk azok, a keresztelő sem azért lesz mert vallásosak vagyunk hanem azért hogy e miatt ne induljon hátránnyal a fiunk. Fel vegyék normális iskolába stb. Anyósom szerint az általános iskolákban is kérik már a keresztlevelet a beiratkozásnál. Szóval nekünk ezért lesz keresztelő, ha lesz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!