Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után hogyan viseltétek...

Szülés után hogyan viseltétek a látogatók hadát?

Figyelt kérdés
Hogy egymásnak adták a kilincset a látogatók, akik a babára voltak kíváncsiak.
2012. márc. 3. 18:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább mindenkit kértem, hogy a kórházban látogasson meg, mert ott ugyebár nem lehet órákra letáborozni, nem kell kisuvickolnom a lakást és vendégül látni őket.

Mondtam, hogy az első 3-4 hétben otthonra ne jöjjenek, csak a kórházba.

2012. márc. 3. 18:44
 2/18 anonim ***** válasza:

Nekünk két hét után jöttek, és két hetente, tehát nem volt nagy gáz. Meg volt nekik engedve, persze tiszteletben tartották azt is, hogy csak egészségesen jöhettek.

Én pedig örültem, hogy van körülöttem egy kis nyüzsgés, engem valahogy megnyugtatott és vidámmá tett. :)

2012. márc. 3. 18:45
 3/18 anonim ***** válasza:
41%

Sehogy, mert már korábban a tudtukra adtuk, hogy az első két hétben nem szeretnénk ha búcsújárás lenne a házban, mert nem tesz jót se a babának, se az anyának!

Mi se szoktunk az első napon látogatóba menni!

:)

2012. márc. 3. 18:46
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Novemberben szültem, mondtam mindenkinek, hogy várják meg inkább a Karácsonyt, akkor talizunk. A bővebb rokonságot inkább januárra kértem, hogy jöjjön, be is tartották. Akkor már a baba is nagyobb volt, merték fogni, én is beleszoktam az anya- szerepbe, és már kezdett hiányozni mindenki, jól esett, hogy jöttek, beszélgettünk, stb. Minden hétvégén van vendég, elosztják egymás közt. Egy személy volt, aki nem bírta ki, jött alig pár hét után, a baba olyankor még sokat aludt, ő is akkor jött, és nem is láthatta, mert a mi szobánk, ahol aludt, tabu. Feleslegesen jött, én hulla voltam, szóval nem is tetszett neki, pedig én előre szóltam, kértem, hogy ne jöjjön még.
2012. márc. 3. 18:49
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
Mi is mindenkinek szóltunk, hogy az első 2 hét az szent, akkor ne jöjjön SENKI! A családtagok jöhettek 2 hét után, barátok 1,5 hónap után. Ha valaki ezt nem érti meg, akkor az... meg is érdemli. Ilyenkor még össze kell szoknia a családnak, az első együtt töltött pillanatok a legfontosabbak. Nem pedig az, hogy átjáróház legyen az otthonból. Az első, hogy a baba megszokja, hogy már nem a pocakban van, és hogy megszokja az otthonát.
2012. márc. 3. 18:52
 6/18 anonim ***** válasza:
53%
szerencsére senki nem volt olyan illetlen, hogy az első hetekben beállítson, szinte mindenki megvárta az első hónap végét, így tejesen jó volt.
2012. márc. 3. 18:54
 7/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Családtagok alatt a nagyszülőket értem, nem az összes unokatestvért, nagynénit, nagybácsit!
 8/18 anonim ***** válasza:
53%

Jó volt, hogy jöttek, már amikor szóltunk, hogy jöhetnek. Mindenkivel meg volt beszélve hogy mikor jön, így nem volt teher nekünk.

Ha valaki csak úgy beállított (első gyereknél mikor 3 hetes volt, volt ilyen), vendégül láttuk, bár az első után megfogadtam, a második gyereknél tőlem csöngethet, ha nincs megbeszélve akkor nem engedem be.

9/18 anonim ***** válasza:
77%
Úgy látszik én ufo vagyok :)) Alig vártam hogy jöjjenek a rokonok. Az első 7-en anyum volt nálunk, anyósomék naponta lejöttek, utána jött minden rokon, meg a barátok. Én élveztem.
2012. márc. 3. 18:56
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Engem az agyvérzés kerülhetett. Ennek egy oka volt : tesomek minden nap delutan fel 6 körül állítottak be. Olyankor mar nyugos volt a kicsi is, én is. Amikor megkértük őket, hogy ne így jöjjenek, akkor megsértődtek, és nem jöttek hetekig. A többiekkel nem volt gond, nagyon örültem nekik.
2012. márc. 3. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!