Szülés után hogyan viseltétek a látogatók hadát?
Én inkább mindenkit kértem, hogy a kórházban látogasson meg, mert ott ugyebár nem lehet órákra letáborozni, nem kell kisuvickolnom a lakást és vendégül látni őket.
Mondtam, hogy az első 3-4 hétben otthonra ne jöjjenek, csak a kórházba.
Nekünk két hét után jöttek, és két hetente, tehát nem volt nagy gáz. Meg volt nekik engedve, persze tiszteletben tartották azt is, hogy csak egészségesen jöhettek.
Én pedig örültem, hogy van körülöttem egy kis nyüzsgés, engem valahogy megnyugtatott és vidámmá tett. :)
Sehogy, mert már korábban a tudtukra adtuk, hogy az első két hétben nem szeretnénk ha búcsújárás lenne a házban, mert nem tesz jót se a babának, se az anyának!
Mi se szoktunk az első napon látogatóba menni!
:)
Jó volt, hogy jöttek, már amikor szóltunk, hogy jöhetnek. Mindenkivel meg volt beszélve hogy mikor jön, így nem volt teher nekünk.
Ha valaki csak úgy beállított (első gyereknél mikor 3 hetes volt, volt ilyen), vendégül láttuk, bár az első után megfogadtam, a második gyereknél tőlem csöngethet, ha nincs megbeszélve akkor nem engedem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!