Tudom, hogy már mindenkinek hurutja van a neves kérdésektől, de ezekről mit gondoltok?
Andrea
Magdolna
Villő
Márta
Mária
A Mária a legmegosztottabb. Ha csak egyet választhatnék, biztosan ez lenne az, viszont biztos, hogy nem Marinak becéznénk. De maga a név szerintem gyönyörű. Amikor erről van szó, és mondom, hogy legszívesebben ezt a nevet adnám a lányomnak, általában le vagyok szavazva, és én sem tudom, hogy miért tetszik ennyire. Ti mit gondoltok erről?
Tudom, hogy egyik sem a legmodernebb név, de szerintem pont ezért olyan különlegesek. Igazából mindegyiknek "története" van, de csak úgy hangzás alapján nektek melyik tetszik a legjobban? :)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Nekem a Villő kivételével mind tetszik:)
A munkahelyem elég sok Mária volt: Marcsi, Mara ás Masa.
A dédi és a legjobb barátnőm: Magdolna, és a Magdiról mindig egy vidám nő jut eszembe.
Sok Andreát ismerek és mind szimpatikus nő, így a név is tetszik.
Szia!
Nagyon jó érzés olyan neveket olvasni, amik az én szívemhez is közel állnak.
Márta: a felsoroltak közül egyedül ez nem tetszik. Engem rossz emlékek fűznek egy ilyen nevű emberhez.
Andrea: gyönyörű név, bátran adnám a gyermekemnek.
Mária: régi kedves barátnőmet juttatja eszembe, akit Marisnak hívtunk, de van a kisfiam ovijában is egy Mária nevű kislány, az Ő beceneve Maya.
Magdolna: édesanyámat és tesómat így hívják, illetve a nagymamám neve is ez volt. Ha nem lett volna a családban, akkor biztosan eséllyel indul a kislányunk nevéért.
Villő: ezt hagytam utoljára. Ez a név a nagy szerelem nálam. Annyira, hogy a kislányom ezt a nevet kapta. Születése előtt mindenki le akart róla beszélni, szinte csak leszólást és beszólást kaptam amikor mondtam, hogy ez lesz a neve. Most 1 éves a kicsi. Születése óta is megtaláltak a negatív kritikák, viszont nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptunk. Én soha nem bántam meg, hogy ezt a nevet kapta, és ma is így döntenék.
A lényeg: azt a nevet válaszd, amiről úgy érzed, hogy a Te kislányod csak ezt a nevet viselheti. Ha az a Dzsesszika akkor az, ha Mária, akkor az.
Megírod majd a választott nevet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!