Tudom, hogy már mindenkinek hurutja van a neves kérdésektől, de ezekről mit gondoltok?
Andrea
Magdolna
Villő
Márta
Mária
A Mária a legmegosztottabb. Ha csak egyet választhatnék, biztosan ez lenne az, viszont biztos, hogy nem Marinak becéznénk. De maga a név szerintem gyönyörű. Amikor erről van szó, és mondom, hogy legszívesebben ezt a nevet adnám a lányomnak, általában le vagyok szavazva, és én sem tudom, hogy miért tetszik ennyire. Ti mit gondoltok erről?
Tudom, hogy egyik sem a legmodernebb név, de szerintem pont ezért olyan különlegesek. Igazából mindegyiknek "története" van, de csak úgy hangzás alapján nektek melyik tetszik a legjobban? :)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Köszönöm a válaszokat, jó, hogy részleteztétek.
Igen, negatívumként mások is azt mondják, hogy túl öregesek. De a Mia becenév meg a Méri eddig eszembe se jutott, csak a Ria. Iszonyat jók! :)
Köszi mindenkinek, megy a zöld kéz! :))
Andrea vagyok és szeretem a nevem :-))))
a Mária gyakori név ovlt ugye régen, ezért is a megosztottság, de manapság szép és különleges név lenne szerintem :-) bár én nem adnáma lányomnak, nekem túlságosan "bibliai" :-)
Villőre és a Magdolnára szavaznék, de úgy, hogy Magdaléna. Mária (Mia) és Márti is tetszik!
azt add, amit legszívesebben adnál:-)
Nekem ezek közül a Villő tetsik a legjobban
Az Andreától kiráz a hideg.A többi számomra semleges.
Azt add amelyik nektek a legjobban tetszik.
A névválasztás amúgy is lutri.Lehet modern divatos nevet adni,vagy lehet régebbi esetleg ősmagyr vagy bibliai nevet adni a gyereknek, sosincs rá garancia hogy tetszeni fog neki.
Nekem csak a Villő tetszik, amit adnék is.
Az Andrea elmegy, igy hivják keresztanyámat is.
Magdolna és Mária semleges, de inkább nem tetszik.
A Márta nevet sosem szerettem, mindig is ellenszenves név volt, egyenesen utálom, főleg mióta megismertem egy elmebeteg nőt, azóta ő jut eszembe.
Szerintem szép ha valaki régebben gyakori, ma már öregesnek mondott neveket ad, mert nem lesz tucat név.
Nekem ezek közül a Márta tetszik a legjobban.
A Magdolna is szép, és a Villő is kedvenc nálam. A Mária nekem öreges, nem tudom ezt leküzdeni, de ismerek ovis kislányt aki Maris és nagyon aranyos. Mária becéző még Marica, Manyi, Mara.
Andrea nekem nem tetszik, bár kortalan és végül is jó hangzású név, és azt hiszem nem megy ki a divatból.
Egyik barátnőm lányai Éva és Krisztina, 2 és 7 évesek, és nincs belőlük kettő sehol :)
Válaszd azt ami neked legjobban tetszik!
1.Márta: Ismerek egy Márta nevű lányt, és nagyon aranyos, az egyik kedvenc nevem, becézve is tetszik: Márti :)
2.Mária: Szép, régi név és nem tucat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!