Mindenkinek van/volt babakád állványa? Nem lehet csak úgy földön pancsiztatni őket?
Azért az első időkben nem. :)
Egy dohányzó asztal is tökéletes az elején.
Amíg nem tudott ülni a lányom, addig a szobában a dohányzó asztalon fürdettem, aztán már mikor ült, akkor lent a szőnyegen.
Mostmár a nagy kádban fürdik, de benne van még az ő babakádja is.
Egy újszülött babával nem olyan könnyű csak úgy pancsikázni.
Az elején nekünk is egy asztalon volt a babakád, mert kicsi volt a szoba, máshol nem fért el, amúgy állványon lett volna, hogy ne kelljen hajolgatni, de mégis könnyedén meg tudjuk tartani a babát, aki az elején még nagyon nem tudja magát megtartani.
Nekünk soha nem volt! Még pici volt a lányunk a dohányzóasztalra tettük a kádat. Utána a földre(nem volt nagy kádunk).
Most már a nagy kádban fürdik.
Nekünk sem volt, de a földön azért elég kényelmetlen lett volna....
Mi egy ideig a hálóba vittük be a vizet és az ágyon volt a kád, ez kb 3 hónapos koráig ment.
Utána a fürdőszobában fürdött már, akkor a mosógép tetejére tettem a kádat neki.
Kb. 8 hónapos korától a nagykádba a kiskádat és 10-11 hónapposan már a nagykádban fürdött.
Nincs állványunk, feleslegesnek tartom. Beteszem a babakádat a nagy fürdőkádba, és lehajolok. Az állvány macera, szerintem. A kádat cipelgetni, ilyesmi...............olyanoknak jó, akik nem akarnak hajolgatni, mert testmagasságban van a kád az állvány miatt.
Nekünk olyan babakádunk van, amiben van dugó, ha kihúzod, kifolyik a víz, ezerszer egyszerűbb, mint a vízzel teli kádat cipelni a fürdőbe, hogy kiöntsd belőle a vizet, ugyanis én csak kihúzom a dugót, és a babakád vize lefolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!