Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen egy jó babakád? Ajánlan...

Milyen egy jó babakád? Ajánlanátok olyant, ami nektek bevált?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 13:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekünk hagyomásnyos kád van, állvánnyal. nincs benne szűkítő, semmi. Amíg nagyon pici volt, 1 hónapig addig használtuk a bababboltokban kapható szivacs alátétet.
2011. aug. 17. 14:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is snassz kádunk van.A fontos, hogy állvány legyen hozzá.Én textilpelust terítettem az aljába, hogy ne csússzon.Kétféle méretben vannak kádak.A nagyobb fajtát érdemes szerintem venni, mert később még hasznos lehet.Nekem pl. kétéves a lányom, de most újra abban fürdik.Veszélyeztetett kismama vagyok.Könnyebben és gyorsabban megoldom a tisztítását, mint a nagykádét.
2011. aug. 17. 14:25
 3/15 anonim ***** válasza:

mint az utóbbi

nyáron majd jó lesz pancsolni benne a babának :-))

990.- vettem a tescoban

2011. aug. 17. 14:36
 4/15 anonim ***** válasza:

Na, szerintem meg pont az állvány nem praktikus :)

Nekünk olyan volt, amit a nagykádra lehetett tenni, így nem kellett egyáltalán emelgetni. Fürdés után csak leengedtem a vizet.

Ez a kád: [link]

Ez pedig a kádtartó: [link]

A kád pedig azért szuper, mert nem kell benne tartani a babát. Nekem az volt a nagy parám, hogy hogy tarthatom meg fél kézzel a babát és közben hogy nyúlok el bármiért is, meg hogy beszappanozva nem csúszik-e ki a kezemből :)))))

2011. aug. 17. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Tök felesleges. Az első két hétben amíg le nem esik a köldökcsonk ok., de addig egy lavór is megteszi. Utána a nagy kádban fürdettem mond a kettőt 2 hetes koruktól kezdve. Velük együtt fürödtem és élvezték nagyon!
2011. aug. 17. 15:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Tummy Tub, nem kád hanem fürdető vödör, de nagyon nagyon jó, kb fél éves korig tudod használni, de nekünk iszonyatosan jó volt.
2011. aug. 17. 20:59
 7/15 anonim ***** válasza:

mi is nagy kádra tehetető kádállványt használtunk. A hagyományos állványos kádat nem tudtuk volna hova tenni, úgy hogy ne legyen vizes a parketta (ami veszélyes is lehet). Hajolgatni nem voltam hajlanó, de még a férjem se. A másik, hogy így rögtön a kád melletti pelusozóra tettük a picit (ami szintén az állványhoz tartozott).

Egy baj volt, hogy fürdetések előtt rá kellett izmolni a kádra.

Annyira bénák voltunk kezdő szülőkén, hogy nekünk nagyon biztonságosnak és kényelmesnek bizonyult.

2011. aug. 17. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Sima hagyományos kis kád.Az állvány nem jött be,így míg pici volt az asztalon fürdettük és raktunk bele egy textil pelust és nem csúszkált.Utána leraktuk a földre a leányzót vagy velem fürdött a nagy kádban.Most 20 hónapos és a földön van a kádja,mert terhes vagyok és a kádba behajolni nem egyszerű,de mivel önálló a lánykám,így az asztalra sem tehetem fel.Ezáltal én ülök le mellé a földre és fürdetem meg,apa meg viszi a kádat a fürdőbe kiönteni.Sose okozott gondot,hogy így alakult.Ráadásul ezek a piskóta kádak vagy épp ezek a furcsán kialakított kádak nem tudnak hosszú távon funkcionálni.
2011. szept. 11. 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejött ès szüksèges is volt az àllvànyos, màshova nem is tudtam volna feltenni normàlis magassàgra a fürdôben hogy ne a derekam törjön le :) Mi Brevi-t vettünk de alig fèl èvesen màr olyan kicsi hogy a làbàt ki se tudja nyùjtani benne... Volt lefolyòja így nem kellett a vízzel emelgetni.
2011. szept. 11. 11:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
snassz babakádunk volt.. de nem használtuk sokáig, mert a gyerek csak üvöltött egész fürcsi alatt.. egyszer beadtam az apjának a nagykádba, mert nem akart aludni, de mi meg már fürödni akartunk, és nagyon élvezte.. azóta is együtt fürdünk, igaz azóta feláll a kádban, úgyhogy zuhanyzunk együtt.. januárra várjuk a második babát, neki már nem fogjuk elovenni a kiskádat.. nagykádban pancsizunk :)
2011. szept. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!