Milyen egy jó babakád? Ajánlanátok olyant, ami nektek bevált?
Nekünk ilyen van, csak egy régebbi széria, még kék.
Sajnos pont nem látszik a képen, de azért szeretem nagyon, mert kívül és belül is csúszásgátló van benne, sem ülve, sem állva nem tud benne elcsúszni a baba, mi sokszor (nyitott fürdőszoba ajtó mellett) egyedül is benne hagytuk játszani őket, nyáron a kertben (most hogy már nagyobbak, 2 és 4 évesek) pancsoltak benne szintén gond nélkül. És nem túl nagy, de 6- hónapig, amíg nem tudtak ülni, addig is elfértek benne hosszában (igaz, nem voltak óriásbébik :o)
Nálunk mind a két gyerek az én gyrekkori kádamban fürdött (40 leszek, szóval nem mai darab), semmie extra, sima fehér műanyagkád.
2-3 hónapos koruktól nagykádban fürödtek valakivel.
Létezik egy nagyon biztonságos és praktikus babakád, a Blooming Bath, magyar néven Virágzó babakád. A csapba helyezhető,nem kell hajolgatni és egy puha virág veszi körül a babát fürdés közben. Nem csúszkál benne a baba, sokkal könnyebb a fürdetés vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Itt vásárolható meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!