Mindenkinek van/volt babakád állványa? Nem lehet csak úgy földön pancsiztatni őket?
Nekem volt, bár úgy kaptam, egyébként nem vettem volna. Az elején én ülni alig bírtam, így biztos nem ment volna a földön ülve pancsiztatás hiper szuper beszélő zenélő kiskádba. Nekem jó volt a gagyi 1000 Ft-os kád is, az elején úgy is fogom, legalábbis mi mindig fogtuk. Aztán ahogy ügyesedett már ebben is el lehetett engedni. 6 hónapos kora óta a nagy kádban fürdik (elég korán ült és rájött, hogy a pacsálás milyen jó). Így vagy takaríthattam a szobát fürdés után vagy beraktam a nagykádba. Azóta is ott fürdik és imádja, mostanában már ott is lehet hagyni. Tudja mit szabad és mit nem, szól ha kiakar jönni. Persze nem órákra és kilométerekre megyek el, hanem 1-2 méterre(wc, konyha) és persze rá is látok.
Pici kora óta arra van szoktatva, hogy egymaga fürdik, mindenféle biztosító nélkül. Nekem ezek olyannak tűnnek, mint a bukósisak járástanulás közbe meg társaik. Bocsi, hogy hosszú voltam és nem értettem veled egyet!
Az első 3 gyerekemnél nem volt, őket a dohányzóasztalra tett kiskádban fürdette. Volt ebben nehéz időszak, amikor már pancsolt, és úszott minden, de még nem lehetett nagykádban fürdetni. Akkor jött az apával fürdés időszaka.
A 4. babánál ajándékba kaptam egy ilyen kádra tehető állványt. Hát szuper volt, az biztos. Nem kellett hajolni, nem kellett cipelgetni a kiskádat. Én előtte nem is hallottam ilyenről. De itt is gond volt egy idő után a nagy ficánkolás, ismét jött az apával fürdés.
Most az 5.-nél kaptam egy fürdetőkarikát. Így eleinte állvány, mire meg megtanult ülni, a karikában együtt fürödhet a nagyobbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!