Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek van/volt babakád...

Mindenkinek van/volt babakád állványa? Nem lehet csak úgy földön pancsiztatni őket?

Figyelt kérdés
olcsóbb is meg derékkímélőbb is,csak leülök oda mellé és pancsizunk. nem?
2012. febr. 9. 16:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én az ágyon fürdetem. Mondjuk ez sem derékkímélős módszer, dehát ez van.
2012. febr. 9. 16:21
 12/34 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt, asztalra tettük. Amikor ülni is tudott akkor lekerült a földre, onnan pedig át a nagy kádba.
2012. febr. 9. 16:21
 13/34 anonim ***** válasza:
Én 2 hokedlire raktam a kádat.
2012. febr. 9. 16:31
 14/34 A kérdező kommentje:
ja igen,nyílván nem 1000ftos gagyi fürdetőkádra gondoltam,ezt nem írtam. hanem ezek a F.P.-os okay baby onda kádakra gondoltam,ahol azért tartva is van a baba.
2012. febr. 9. 16:32
 15/34 anonim ***** válasza:
79%
Nekem volt, szerettem. Így nem fájdult meg a derekam. Ja, és nekem ahogy írtad gagyi tescos kád volt. De én nagyon elégedett voltam vele. 8 hós korától meg már a nagy kádba fürdött. Onnantól ült stabilan.
2012. febr. 9. 16:40
 16/34 anonim ***** válasza:

Nekem volt, bár úgy kaptam, egyébként nem vettem volna. Az elején én ülni alig bírtam, így biztos nem ment volna a földön ülve pancsiztatás hiper szuper beszélő zenélő kiskádba. Nekem jó volt a gagyi 1000 Ft-os kád is, az elején úgy is fogom, legalábbis mi mindig fogtuk. Aztán ahogy ügyesedett már ebben is el lehetett engedni. 6 hónapos kora óta a nagy kádban fürdik (elég korán ült és rájött, hogy a pacsálás milyen jó). Így vagy takaríthattam a szobát fürdés után vagy beraktam a nagykádba. Azóta is ott fürdik és imádja, mostanában már ott is lehet hagyni. Tudja mit szabad és mit nem, szól ha kiakar jönni. Persze nem órákra és kilométerekre megyek el, hanem 1-2 méterre(wc, konyha) és persze rá is látok.

Pici kora óta arra van szoktatva, hogy egymaga fürdik, mindenféle biztosító nélkül. Nekem ezek olyannak tűnnek, mint a bukósisak járástanulás közbe meg társaik. Bocsi, hogy hosszú voltam és nem értettem veled egyet!

2012. febr. 9. 16:42
 17/34 anonim ***** válasza:
Én a földre teszem, onnan biztosan nem csúszik le a kád. Nálunk bevált, lassan fél éve....
2012. febr. 9. 16:43
 18/34 A kérdező kommentje:
dehogy haragszom :DDD
2012. febr. 9. 17:11
 19/34 anonim ***** válasza:
Mi a mosógépen fürdettük. Persze közben soha nem ment. :)
2012. febr. 9. 17:16
 20/34 anonim ***** válasza:

Az első 3 gyerekemnél nem volt, őket a dohányzóasztalra tett kiskádban fürdette. Volt ebben nehéz időszak, amikor már pancsolt, és úszott minden, de még nem lehetett nagykádban fürdetni. Akkor jött az apával fürdés időszaka.

A 4. babánál ajándékba kaptam egy ilyen kádra tehető állványt. Hát szuper volt, az biztos. Nem kellett hajolni, nem kellett cipelgetni a kiskádat. Én előtte nem is hallottam ilyenről. De itt is gond volt egy idő után a nagy ficánkolás, ismét jött az apával fürdés.

Most az 5.-nél kaptam egy fürdetőkarikát. Így eleinte állvány, mire meg megtanult ülni, a karikában együtt fürödhet a nagyobbal.

2012. febr. 9. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!