Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek van/volt babakád...

Mindenkinek van/volt babakád állványa? Nem lehet csak úgy földön pancsiztatni őket?

Figyelt kérdés
olcsóbb is meg derékkímélőbb is,csak leülök oda mellé és pancsizunk. nem?
2012. febr. 9. 16:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekünk is a dohányzó asztalon volt a szobában.Én császárral szültem nem is tudtam volna pl.a fürdőkádba belehajolni ha oda tettük volna.
2012. febr. 9. 18:21
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem volt állványom nekem sem,és a másodiknál sem lesz. a szoba közepére volt lerakva a kiskád és úgy pancsiztunk. Ahogy tudott ülni onnantól meg a nagy kádat használtuk,7hós korától.
2012. febr. 9. 19:10
 23/34 anonim ***** válasza:
Sima piskóta alakú babakádunk volt, állvánnyal együtt használtan vettük, tökéletes állapotban 2000ft-ért. Én is császáros voltam, még így is fájt a derekam, pedig nem kellett mélyre hajolni. Anyáéknál az ágyra tettük, anyósnál a mosógépre. Jó, ha picit magasabban van mint a padlószint, bár ha nem kell egyáltalán tartani a babát, csak a hasát locsolgatni, mindegy a magasság.
2012. febr. 9. 20:24
 24/34 anonim ***** válasza:
Érdekes,senki sem írta,hogy télen mennyivel hidegebb van a földhöz közel egy lakásban,még akkor is,ha fűtesz,pláne egy kertes házban..Ott nem lehet újszülöttet fürdetni..
2012. febr. 9. 22:23
 25/34 A kérdező kommentje:
Szia! padlófűtésünk van!
2012. febr. 10. 12:32
 26/34 anonim ***** válasza:
Őszintén, én a helyedben inkább a hiperszuper babakád helyett egy állványos sima kádat vennék. Teljesen felesleges a szuperkád, mert amit egy kicsi baba fürdik nem lehet kihasználni. Pár perc úgyis először a fürdés, amikor meg már ül, akkor a nagy kádban fürödhet. Viszont a Te hátadnak sokkal de sokkal jobb lenne az állvány. Vagy a dohányzóasztal. De a föld semmiképpen. A kislányom 6 hónapos korától nagy kádban fürdik, na a hátamnak nem a legjobb mikor kiveszem. De Őt már könnyű, mert tartja magát, viszont egy újszülöttet a földről felvenni hááát...
2012. febr. 10. 13:51
 27/34 A kérdező kommentje:
ha nem gond,majd én beosztom a pénzemet! Köszi!
2012. febr. 10. 14:11
 28/34 anonim ***** válasza:
68%
Minek tetted fel a kérdésedet?Úgyis eldöntötted már hogyan fogsz fürdetni..Akkor miért kérdezel meg bennünket is?
2012. febr. 10. 22:02
 29/34 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is feleslegesen tetted fel a kérdésed! De utálom az ilyen nagyképű embereket!! Kérdezel valamit aztán leugatod akik jóindulatúan, tapasztalatból tanácsot adnak!! Akkor tudod mit vedd meg a drága kádadat, költsd arra a pénzed amire akarod, aztán majd rájössz, hogy milyen jó amikor az újszülött babát emelgetheted fel a földről. De legalább elmondhatod, hogy drága kádad van!! :)Gratulálok Neked!!
2012. febr. 11. 08:29
 30/34 anonim ***** válasza:

Ja mellesleg TE irtad : "olcsóbb is meg derékkímélőbb is"

Bocs, hogy próbáltunk olcsóbb és praktikusabb megoldást találni.

2012. febr. 11. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!