Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor tehetem a babámat járókába?

Mikor tehetem a babámat járókába?

Figyelt kérdés
2hnapos a babám és nagyon sokat kapálódzik a lábaival, szereti a kiskádban is lökdösni magát. A járóka még korán lenne?
2012. márc. 2. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bébikompra gondolsz? Vagy tényleg a járókára, ami olyan mint egy kiságy, csak nagyobb.
2012. márc. 2. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan tedd bele, rakd körbe sok játékkal:)
2012. márc. 2. 23:03
 3/18 A kérdező kommentje:
bébikompra gondolok, azért mert még szerintem nem ülhet. Vagy ülhet?
2012. márc. 2. 23:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Bébikompba semmikor nem kéne tenni, de ha nagyon akarod, akkor tedd bele, amikor már tud legalább ülni. :o(

Járókába két naposan is be lehet tenni, mert mindegy, hol fekszik...

2012. márc. 2. 23:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapos picit bele ne "ültess" már a kompba!!!!!!

Szerintem nem jó a komp csak hátráltatja a babát a mozgásfejlődésben, de ha te használni akarod a te dolgod, csak várd meg míg magától ülni tud.... mert különben tönkre teszed a gerincét.

Két gyerekem van nem használtunk kompot és mindkettő 1 évesen önállóan járt!

2012. márc. 2. 23:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
a bébikomp az nem járóka...:S
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne tedd még kompba!

A gerincének később se tesz jót, de amíg nem tud önállóan ülni, addig felejtős, totál tönkreteszi a gerincét, izületeit, stb. Ha már tud ülni, akkor is max napi 30 perc az, ami nem káros.

Járókába tedd inkább, sok játékkal. :)

Minden baba kapálódzik ennyi idősen, most jött rá, hogy ő mozgatja a lábát. :D

8/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak az a baj, hogy nap közben egyáltalán nem alszik a babám és csak kézben marad meg. Sokszor még a mosdóba sem birok kimenni tőle. Ezért gondoltam a kompot, de ha káros, akkor semmiképp nem fogom használni. Az ágya fölé kötött forgo játék nem foglalkoztatja, inkább kézben tartva, sétálva szeret nézelődni a házban, de azt estig és már nem birom tovább, mert h lerakom ordít:-(.
2012. márc. 2. 23:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
hordozóban sem marad el?
2012. márc. 2. 23:21
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Hát láttam már olyan agyament nőt, aki 5 hónaposan beletette (nem tudott még ülni), másfél éves volt, mire végre elindult a kislány. De azt meg pláne nem értem, hogy hogyan jut eszébe valakinek egy 2 hónapos babát betenni egy ilyen káros segédeszközbe, ami csak az anya kényelmét szolgálja (nehogy már foglalkozni kelljen vele), a gyerek egészségét viszont nem.
2012. márc. 2. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!