Mibe rakjam az ujszülött babámat ameddig én csinálom a házimunkát? Olyan megoldás kéne amit oda vihetek ahol vagyok hogy lássam és ö is engem, babahordozo az jo nem kárositja a gerincét? Vagy rakjam járokába aludni abba is tud, az jobb?
A babahordozó gerinc konfliktus örök lesz.
Én azt mondom, hogy nem gyártanának olyat, ami nem jó a babának.
Én is szoktam a hordozóba tenni a picit , imádja.
Keresztlányom is abban nőtt fel...
TEheted járókában is, az biztos egyenes:-)
Vagy vehetsz hordozókendőt, sokan azt is szeretik...
Amúgy én a kiságyában hagytam, csak sokszor ránéztem. Vegyél egy bébiörzőt, az helyettesíti a mellette ülést.
És 3 hét alatt megszokod,akkor már nem fogsz izgulni rajta:-)
A barátnőm a babakocsiba tolja oda maga mellé, és abban jól elvan.
Egyébként nem értem a gerincproblémát, amikor a baba az anyaméhben sem egyenes gerinccel vár a születésre.
A gerinc deformációját az allandóság és arendellenesség okozza, de nem hinném, hogy a babahordozó.
Igen, az anyaméhben is gömbölyű a gyerek, de ott van a magzatvíz is ami csökkenti a gravitációt és a csigolyákat nem éri nagy terhelés. Ha megdöntöd a babhordozót egy kicsit hárta akkor teljesen jó. Így az autóba is beköthető nyugodtan. Az a lényeg, hogy nem legyen összeesve a gerince és a csgolyák ne nyomják egymást. Remélem érthetően írtam.
Gyógytornász anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!